4.29.2015

Σιδηροκατασκευή χωρίς μέτρα προστασίας σε χώρο που παίζουν τα παιδιά!

Με την τοποθέτηση της σιδηροκατασκευής ξεκίνησε σήμερα το έργο του Ψηφιακού Μουσείου του Πλάτωνα, πάνω στο μικρό Πάρκο επί της Μοναστηρίου. Από τις φωτογραφίες προκύπτει πως η εταιρεία, μέχρι το μεσημέρι δεν είχε πάρει μέτρα προφύλλαξης και περίφραξης του χώρου, αν και είναι γνωστό πως σε αυτό το σημείο παίζουν μικρά παιδιά.
Είχαμε την εντύπωση πως η ασφάλεια των παιδιών σε πάρκα και παιδικές χαρές θα ήταν προτεραιότητα για το Δήμο Αθηναίων, για λογαριασμό του οποίου εκτελείται το έργο.


Αντίθετως, η εργολαβική εταιρεία, δια του πολιτικού μηχανικού έκρινε σκόπιμο να καλέσει την άμεση δράση και να ζητήσει τη διέλευση περιπολικού, ανά ...δύο ώρες, διότι, όπως ισχυρίστηκε δέχθηκε απειλές από τρίτους, τους οποίους και φυσικά δεν κατονόμασε.

Ποια η σκοπιμότητα λοιπόν, να μείνει το έργο, χωρίς από τα προβλεπόμενα από το νόμο, μέτρα προφύλλαξης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο δήμαρχο Καμίνη και στο δημοτικό συμβούλιο. Έργο με λεφτά του δημότη αξίας 300.000,00 ευρώ!!!
Μπράβο Καμίνη που μοιράζεις λεφτά που δεν σου ανήκουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμίνης και η ομάδα του,καταστρέφει την Ακαδημία Πλάτωνα,μισεί τους κατοίκους και δημότες επειδή τον καταψήφισαν στις δημοτικές εκλογές.
Αγαπάει ΜΚΟ και εργολάβους,απεχθάνεται παιδιά και πράσινο.
Επίπεδο μηδέν,απομονωμένος..με λίγα λόγια ένας δήμαρχος που δεν θα έπρεπε σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνά η Αθήνα να είναι δήμαρχος.