4.14.2015

Σύνθημα: "Καμίνη, είναι πολλά τα λεφτά"

Εδώ και λίγες μέρες στην ενημερωτική πινακίδα για το έργο του Ψηφιακού Μουσείου στο παρκάκι της Ακαδημίας Πλάτωνος, υπάρχει ένα ερώτημα για το κόστος τους. Άγνωστοι διαβάζοντας πως το έργο της κατασκευής του κουβούκλιου  θα κοστίσει 267.000 ευρώ με ΦΠΑ, γράφουν "Καμίνη είναι πολλά τα λεφτά".  Ο κόσμος έχει απορίες πρώτον γιατί ο δήμος διάλεξε μαζί με την πρώην Γ'  Εφορεία αυτό το χώρο για την ψηφιακή έκθεση του Πλάτωνα - σε αντίθεση με το κυρίως μέρος του πάρκου- και πλέον για το κόστος του έργου.
Εμείς θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά. Το  Ψηφιακό Μουσείο είναι μια σωστή κίνηση, η επιλογή του χώρου είναι μια λανθασμένη επιλογή. Και η επιμονή σε αυτό προκαλεί την κοινή λογική.

Ίσως κάποιοι, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει αυτό το Παρκάκι για όλους τους κατοίκους σκέφτηκαν πιο πόνηρα, από όσο φανταζόμαστε.

Ήρθε η ώρα η δημοτική Αρχή να δώσει λογαριασμό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είδα κι εγώ το σύνθημα, από κοντά. Δεν έχει ερωτηματικό. Τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου θυμήθηκε/αν στην γνωστή ταινία με τον Κούρκουλο. Και αν ήταν απλά πονηρό αυτό που έλεγε ο Καλογήρου, άλλο τόσο πονηρός/οί είναι και όποιος/οι το έγραψε/αν.