2.21.2015

Αφήγηση παραμυθιού «Η νύφη των μεταμφιέσεων»

Σάββατο 21/02 στις 21:00

«Η νύφη των μεταμφιέσεων» Μία ιστορία από τον Κάυκασο. Ένας πρίγκηπας ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι αναζητώντας την αληθινή αγάπη. Μα ο δρόμος είναι μακρύς. Τα εμπόδια πολλά. Και τίποτα σε αυτη την πορεία δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι...

Αφήγηση: Ναυσικά Καψαλά
Μουσική: Ταξιάρχης Κούντριας

Είσοδος ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.

Η Ναυσικά Καψαλά είναι βιολόγος και αφηγήτρια. Έχει παρακολουθήσει το διετή κύκλο μαθημάτων στη "Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης" που διοργανώνεται από τη ΜΚΟ: "Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών", και αποφοίτησε το 2011. Αφηγείται στα ελληνικά και στα αγγλικά μύθους, παραμύθια, βιωματικές και επιστημονικές ιστορίες και έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικές,εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ αφήγησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης, Μυθολόγιο".

Ο Ταξιάρχης Κούντριας είναι μουσικός και δάσκαλος κιθάρας. Έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου από το οποίο και αποφοίτησε το 2006 με το δίπλωμα κιθάρας. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και τα μαθήματα κιθάρας από το 2008. Έχει πάρει μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις. Κάνει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές κλασικού, ροκ, έντεχνου, και όχι μόνο ρεπερτορίου, γράφει μουσική, και επενδύει μουσικά και φωνητικά αφηγηματικές παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: