1.13.2015

Γιατί εξαιρεί την 4η Κοινότητα από την ανάπτυξη της Αθήνας ο κ. Δήμαρχος;

Την άμεση υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης διεκδικεί με άρθρο του στην "Καθημερινή" , ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Πρόκειται για ένα σχέδιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  το οποίο δεν έχει συζητηθεί πότε μεταξύ των δημοτών και έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό. Εξαιρεί την 4η Δημοτική Κοινότητα, από το σχεδιασμό της Αθήνας. 
Η ερώτηση  είναι λοιπόν γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί βιάζεται ο κ. Δήμαρχος





3 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Βιάζεται ,γιατί τώρα ανησυχεί, αυτός ο πρώην συνήγορος του πολίτη, επειδή η πολυεθνική εταιρεία δεν θα μπορεί να δίνει εντολή στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά,και εκείνος μαζί με Μηταράκη, Καλαφάτη, Μανιάτη και έναν κρατικό μηχανισμό να «χτυπάει προσοχές».
Βιάζεται,γιατί γνωρίζει πως θα χάσει τους παραπάνω φίλους του (αλήθεια, δεν είδαμε τον κο Μανιάτη και Μηταράκη , Καλαφάτη , να απαιτούν με την ίδια γρηγοράδα που έβαλαν την υπογραφή τους στα θέλω του αφεντικού τους ARTUME , να απαιτεί να πληρωθούν άμεσα τα 5.400.000 ευρώ που οφείλει ο φουσκοεπενδυτής τους ).Έβλαψαν και βλάπτουν με την οκνηρία τους μια ολόκληρη ιστορική συνοικία. Ζημίωσαν θανάσιμα τους δημότες αυτοί οι Ναιναίκοι,για το συμφέρον της ARTUME και της Black Rock.
Εκδίκηση ζητάει, αφού η 4η κοινότητα του γύρισε την πλάτη στις δημοτικές εκλογές, κατατροπώθηκε η ανικανότητα…αλλά….τον έσωσε ο Καλλικράτης..
Ο χειρότερος δήμαρχος, στην χειρότερη στιγμή για την πρωτεύουσα της χώρας, που η ιστορία θα γράψει το όνομα του με τα μελανότερα γράμματα.
Εξάλλου ακολουθεί τα βήματα των υποστηρικτών του μνημονίου συνεταίρων του, Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ, αυτών που κατακρεούργησαν έναν ολόκληρο λαό.Γιατί κανείς από εμάς δεν ξεχνά πόσα προεδρικά διατάγματα υπέγραψαν μία ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, η οποία πέρασε στην ιστορία ως η χειρότερη κοινοβουλευτική σύνθεση των τελευταίων δεκαετιών.

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερη θητεία υπηρετεί ο σχεδόν πρόσφατα επανεκλεγμένος Ανεξάρτητος και οι συν αυτώ, επίσης Ανεξάρτητοι σύμβουλοι και αντιδήμαρχοί του,οι οποίοι και στηρίχθηκαν με νύχια και με δόντια από τις «καλές» δυνάμεις του Μνημονίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι) και αποφάσισε να κάνει δηλώσεις όχι φυσικά για το χάλι που βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας.
Σαν φάντασμα πάνω από μια ερειπωμένη πόλη ο δήμαρχος και δεν βλέπει τίποτα.Μόνο το ΕΣΠΑ (ευρώ και μελέτες ) και όχι τις ελλείψεις του βρεφοκομείου, των παιδικών σταθμών,τους σκοτεινούς και βρώμικους δρόμους, τους δημότες τους εξαθλιωμένους.
Στο δημοσίευμα της Καθημερινής μόνο μπλά μπλά μπλα και μπλα μπλα….Και από εκεί που υπέγραφε κρυφά μνημόνια με φουσκοεπενδυτές και εύκολες υπογραφές τώρα μας κάνει και παράπονα ο νυν δήμαρχος ,καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην Συνήγορος του πολίτη.
Βιάζεται να τελειώσει…17 υπουργούς ψάχνει για του υπογράψουν με την διαφορά όμως ότι αυτοί οι 17 πέταξαν,πάει,χάθηκαν …αέρας κοπανιστός και βρώμικος που πλανήθηκε και κακοποίησε την Αθήνα.
Άνθρωποι που ξεχώρισαν για τα μικρά πράγματα που προσέφεραν στην Αθήνα του 21ου αιώνα.Να μην τους ξεχνάμε.
Σωτήρης.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον, αναγκαστικά, πρέπει να περιμένει τους νέους υπουργούς. Όσο για το ουσιαστικό ερώτημα, απλά αποφάσισαν το ΣΟΑΠ να αφορά μόνον το Ιστορικό Κέντρο στο οποίο δεν περιλαμβάνεται η περιοχή ή έστω τα ιστορικά τμήματα Κολωνού - Ακ. Πλάτωνος. Επίσης, αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν οι στόχοι του ΣΟΑΠ για να καταλάβουμε όλοι τις προτεραιότητες του δήμου με δήμαρχο τον κ. Καμίνη.