12.23.2014

Χωρίς φώτα και η πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα, χθες


Αυτή είναι η εικόνα της Πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα περίπου στις 8.30 το βράδυ. Όλες οι λάμπες είναι σκοτεινές και ο φωτισμός που βλέπετε προέρχεται από τα καταστήματα  που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας και από το φως των προβολέων στα γήπεδα που ανακατασκεύασε η Artume, η θυγατρική εταιρεία της  MPGA  που γνωρίζει το διπλό τρόπο αποφυγής καταβολής φόρων.
Σημειώνουμε πως η έδρα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας βρίσκεται πάνω στην πλατεία Πέτρουλα, αλλά αυτό δεν συνιστά λόγος για να είναι φωτισμένη. (Δεν έχουμε ούτε καν την απαίτηση να είναι στολισμένη στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς...)

Το ερώτημα είναι γιατί ο Δήμος Αθηναίων, επιμένει σε αυτή την πολιτική υποβάθμισης του Κολωνού, των Σεπολίων και της Ακαδημίας Πλάτωνος. Μήπως περιμένει το "φως" της Artume; 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν ξέρει ότι περιμένει γιατί απλά είναι άχρηστοι στο να σκέφτονται....
Απλά η ανικανότητά τους βγάζει μάτι τώρα πια από μακριά....
Η ικανότητά τους σταματά στο ψήφισμα νέων αδειών σε σουβλακερί και χώρους στάθμευσης...
Πιο ανίκανος....πεθαίνεις..

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πληρώσει πρώτα και μετά ας ανάψει τα φώτα στην πλατεία.
Η δεν γνωρίζετε πως οι εργάτες καθαριότητας πληρώνονται έναντι και όποτε το θυμηθούν, εν αντιθέσει με τους ευατούληδες τους που πληρώνονται πρώτοι και καλύτεροι..
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ...

Έτσι κε αντιδήμαρχε της καθαριότητας..

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα πέρασα....η φωτογραφία σας δεν ομορφαίνει κατά πολύ την πραγματική εικόνα, η οποία φυσικά είναι καθημερινή.
Όλη η κοινότητα είναι στα μαύρα...και αυτούς αφού δεν χάνουν τους μισθούς τους, τις δεξιώσεις τους στα εγκαίνια σε συλλόγους ΜΚΟ,όλα πληρωμένα από τον Δημότη στον οποίο δεν ανταποδίδουν τίποτα.
Και θα έχουμε τους άχρηστους πέντε χρόνια στην Αθήνα για να την καταστρέψουν εντελώς.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν τους άρεσε το φως...όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα, Δήμαρχος και φίλοι του, όλα στο σκοτάδι γιαυτό και η Αθήνα έχει αυτά τα χάλια που ούτε με τους φτηνοστολισμούς δεν διορθώνεται.

Αν μπορούσε να πουλήσει σε επενδυτή και το Δημαρχείο στην Κοτζιά, στο σκοτάδι,θα το είχε κάνει...Η μήπως το κρατά και αυτό στο σκοτάδι..