11.24.2014

Καμπάνια «Η Αλληλεγγύη κρατά τη ζωή στο Κομπάνι»


Η καμπάνια «Η Αλληλεγγύη κρατά τη ζωή στο Κομπάνι» έχει στόχο να βρεθεί στο πλευρό των 100.000 προσφύγων, που αναγκάστηκαν να περάσουν στην Τουρκία από το ηρωικό Κομπάνι. Πρόσφυγες που παραμένουν στα συροτουρκικά σύνορα, ζώντας μέσα σε σκηνές απ’ τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη και περιμένουν το τέλος του πολέμου ώστε να επιστρέψουν μια μέρα ελεύθεροι στον τόπο που γεννήθηκαν.  


Την πρωτοβουλία ανέλαβαν αρχικά οι: ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», «Αλληλεγγύη για Όλους», ΚΕΘΕΑ, Συντονιστικό κοινωνικών Ιατρείων - Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής και ΑΔΕΔΥ. 

Ηδη πολλές δομές κοινωνικής αλληλεγγύης έχουν προσφέρει τα στέκια τους ως τόπους συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και φαρμάκων για τους πρόσφυγες του Κομπάνι.

Κάνουμε έκκληση στους συναγωνιστές και στις συναγωνίστριες να συμμετέχουν και σε αυτή την καμπάνια προς τους γείτονές μας, όπως μόνο οι άνθρωποι της αλληλεγγύης ξέρουν και μπορούν.

Τα σημεία συγκέντρωσης εμπλουτίζονται κάθε μέρα. Στείλτε τη συμμετοχή της δομής σας στο μειλ της "αλληλεγγύης για όλους" solidarityforall@gmailo.com
Συνεχής ενημέρωση νέων σημείων συγκέντρωσης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: