11.08.2014

Επειγόντως θα πρέπει ο δήμος να καθαρίσει το οικόπεδο της Αίμονος




Αυτή είναι η εικόνα από το χώρο που προορίζεται να κατασκευαστεί το νηπιαγωγείο, στο τρίστρατο των οδών, Αίμονος, Δημοσθένους και Ευκλείδου. Ο δήμος Αθηναίων πρέπει άμεσα να καθαρίσει και να ασφαλίσει το οικόπεδο διότι υπάρχει κίνδυνος για τους μαθητές των σχολείων που βρίσκονται απέναντι και για τους γείτονες που βρίσκονται δίπλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τους πιέζετε. Έχουν έργα στη κοινότητα, στην Αλεξανδρείας....Ένας σκάβει, πέντε από πάνω του κοιτάνε.
Έχει μεγάλη πλάκα..Όλη η συνοικία στα χειρότερα της, βρώμα και εγκατάλειψη.Πεζοδρόμια ανύπαρκτα Δρόμοι σκοτεινοί, λακκούβες και μπαλώματα, Τηλεφάνους μέσα στο μαύρο σκοτάδι,Βασιλικών,εάν την διασχίζεις με τα πόδια, σίγουρα θα σπάσεις κάνα πόδι από τα μπαλώματα και τις τρύπες στο δρόμο,Καπανέως..χάλια,Ιωαννίνων...ένα μαύρο χάλι γενικά...μας εκδικούνται επειδή ζούμε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δύο κατηγορίες δημάρχων.Αυτών που αγαπάνε την πόλη τους και αυτών που την μισούν.
Εμείς για κακή μας τύχη ανήκουμε σε αυτούς που την δεύτερη κατηγορία την βιώνουμε καθημερινά με συμπεριφορές και εικόνες τόσες που νομίζουμε και πιστεύουμε ότι ζούμε σε τριτοκοσμικές χώρες.

Στο οικόπεδο αυτό, που πολλά έχουν υποσχεθεί αλλά έχουν παραμείνει υποσχέσεις και όνειρα των κατοίκων , όνειρα που βοήθησαν για να γίνουν οι αγώνες του 2008,έχει γίνει καταπράσινο και σε λίγο καιρό τα δένδρα θα ξεπεράσουν την σιδερένια πρόχειρη μάνδρα.
Τσίπα διαθέτει κανείς?