11.29.2014

5η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα στις 13 Δεκεμβρίου

Το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες πανελλαδικά κλείνει σε λίγο δυο χρόνια ζωής. Γέννημα της εποχής της οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης και φτωχοποίσης της κοινωνίας από τις πολιτικές των κυβερνήσεων των μνημονίων και τις λιτότητας.


Η δράση της πρωτοβουλίας μας Χωρίς Μεσάζοντες για διανομή προϊόντων δεν θέλουμε να είναι και δεν είναι μια ακόμη λαϊκή αγορά στην πόλη μας. Είναι μια συνάντηση παραγωγών – πολιτών / καταναλωτών και αναπτύσσεται στη βάση μιας διαφορετικής λογικής, της αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας και του δίκαιου κέρδους. Για αυτό και επιδιώκουμε την συνειδητή συμμετοχή του πολίτη, μέσα από την προπαραγγελία των προϊόντων.

Το κίνημα αυτό, που έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα, έχει αποτελέσει ένα παράδειγμα αλληλεγγύης, ανακούφισης και διεξόδου για χιλιάδες συνανθρώπους μας  που αδυνατουν  να καλύψουν  τις βασικές διατροφικές τους ανάγκες και ενισχύονται από τα προϊόντα που προσφέρουν οι παραγωγοί, αλλά και οι πολίτες που συμμετέχουν, ως δείγμα αλληλεγγύης.

Χιλιάδες παραγωγοί έχουν διατηρήσει τις καλλιέργειες, τα εργαστήρια, τις εργασίες τους, βρίσκοντας διέξοδο για διάθεση των προϊόντων τους.
Όλα τα προϊόντα που διατίθενται, είναι υψηλής ποιότητας, με τη συνεργασία μικρών παραγωγών.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στην Πλατεία Σ. Πέτρουλα (Πλ. Αγ. Κωνσταντίνου στην Λένορμαν) το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωι μέχρι τις 2 το μεσημέρι

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη δική σας και των παραγωγών θα δεχόμαστε ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ με τους εξής τρόπους
Ηλεκτρονικά
στο site www.agrotopia.gr  και  στο e-mail: tostekiEKAP@gmail.com
Τηλεφωνικά στα:  
210 5143542 και 210 3426948 από τις 11πμ μέχρι τις 2πμ
9655591182 , 6978470142 και 6945395968 από τις 5μμ μέχρι τις 8μμ

Επίσης Δελτία παραγγελιών και παράδοση παραγγελιών στα εξής σημεία
“το στέκι» (Θηναίας & Μοναστηρίου) Σάββατο και Κυριακή 11πμ με 1μμ
«τυφλόμυγα» (Πλαταιών & Παραμυθίας) Καθημερινά
«το στέκι του Δρόμου» (Κων/πολεως 10 & Ανδρονίκου 18) Καθημερινά








Δεν υπάρχουν σχόλια: