11.10.2014

Κυκλοφόρησε το 15ο τεύχος της Εφημερίδας Ακαδημία Πλάτωνα

 Το 15ο τεύχος της Εφημερίδας της Ακαδημίας Πλάτωνα κυκλοφόρησε, άκρως επίκαιρο.


Αναζητήστε την Εφημερίδα, διαβάστε γιατί δεν μπορεί να χτιστεί το εμπορικό κέντρο της Artume. Κι αυτό πριν σκάσει η βόμβα των Luxleaks που αποδεικνύουν πως η μητρική εταιρεία της Artume έχει βρει τον τρόπο της να αποφεύγει την  καταβολή φόρου μέσω  Λουξεμβούργου.

Η Επιτροπή Κατοίκων είχε αποκαλύψει πως στην Ελλάδα η εν λόγω εταιρεία-δήλωνε πως δεν θα πληρώσει Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το Μουζάκη και πως έχει υποβάλλει το αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών. Είχε προειδοποιήσει το δήμο Αθηναίων για αυτό, αλλά η διοίκηση Καμίνη έκανε τα δικά της. Στο όνομα μιας δήθεν "ανάπτυξης" υπέγραψε Μνημόνιο καλής συνεργασίας με την εταιρεία. Η οποία στο Συμβούλιο της Επικρατείας φυσικά και χρησιμοποίησε το χαρτί Καμίνη, λέγοντας πως ο δήμαρχος συμφώνησε σε όλα με την εταιρεία και ότι στην περιοχή αντιδρούν κάποιοι...περίεργοι.



Την Εφημερίδα της Ακαδημίας Πλάτωνα μπορείτε να βρείτε στο "στέκι" της Επιτροπής, επί των οδών Μοναστηρίου και Θηναίας
 





Στη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακαδημίας Πλάτωνα στην οδό Αμφιαράου
Στην Πολιτεία επί Μοναστηρίου και Θηναίας
Στο Καφενείο, σε κεντρικά μαγαζιά της περιοχής που διαφημίζονται στην Εφημερίδα

1 σχόλιο:

Γεωργία είπε...

Γνώριζε ο δήμαρχος με ποιους υπέγραφε το μνημόνιο συνεργασίας?
Γιατί εάν δεν το γνώριζε πρόκειται περί *****αχαρακτήριστος***** (γιατί θα το διαγράψετε) αν όμως το γνώριζε και γι’ αυτό δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο τότε είναι ένας επικίνδυνος Ραν Ταν Πλαν.
Τι να σκεφτείς τι να γράψεις, σκέτη απογοήτευση.