9.30.2014

Έκαναν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος...πάρκινγκ!


Ενω η  νέα Δημοτική μας Αστυνομία, κάθε βράδυ κάνει βόλτες και εφόδους , κατά ομάδες , ελέγχοντας άδειες λειτουργίας σε μαγαζιά στην Λένορμαν, μήπως και βρει κάτι σε όσα έχουν απομείνει  στον Αρχαιολογικό Χώρο-Πάρκο έχει διαμορφωθεί ένας υπαίθριος χώρος στάθμευσης, χωρίς κανείς να ασχολείται. Ένα πάρκο 130 στρεμμάτων στον οποίο βρίσκεται η Ακαδημία του Πλάτωνα, με την ανοχή των υπηρεσιών μετατρέπεται σε ...άνετο πάρκινγκ. Και κανείς από τους αρμόδιους δεν έχει σκεφτεί να κάνει το απλό και να τοποθετήσει μια μπάρα για να προστατεύονται οι αρχαίοτητες... Σαν κάποιοι να "επενδύουν" στην υποβάθμιση!



 Η  Γ΄ Εφορεία  Αρχαιοτήτων και ο  δήμος Αθηναίων, τι λένε; 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Η « εξουσία» της 4ης κοινότητας τι κάνει? Υπάρχει ? Συνεχίζει να ζει στο καταβρώμικο εσωτερικά και εξωτερικά κτήριο της Αλεξανδρείας ? Από ότι κυκλοφόρησε στην γειτονιά, συνεδριάζει με πολύ σοβαρά θέματα!!! , για κανα μισάωρο, δίνοντας άδεια σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για να δικαιολογούν και τις εφόδους στις σουβλακερί , τυροπιτάδικα, σαντουιτσάδικα της Λένορμαν, των οπλισμένων ανδρών της δημοτικής ας πούμε αστυνομίας ,που τώρα όμως έχει ενσωματωθεί στα σώματα ασφαλείας.
Κατά τα άλλα ψηφίστηκαν για να καθίσουν στις θέσεις των προηγούμενων αποτυχημένων συμβούλων που κάθε άλλο παρά βοήθησαν την περιοχή.
Ποτέ άλλοτε η συνοικία δεν είχε αυτά τα χάλια που έχει εδώ και 6 χρόνια.
Και τρελαίνεσαι περισσότερο όταν σκέπτεσαι ότι η πλειοψηφία της κοινότητας αναδείχθηκε μειοψηφία στις τελευταίες εκλογές..