5.27.2014

Συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου μοίραζε στα ΚΑΠΗ ψηφοδέλτια, Καμίνη, Σγούρου και Ελιάς, όχι όμως και ΔΗΜΑΡ


ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ- 


Με προεξάρχουσα την απερχόμενη πρόεδρο της κοινότητας, αλλά και έναν κύκλο φίλων της, γράφτηκαν πολλά πριν τις εκλογές. Έγραψαν περί "δημοκρατίας", περί "αξιών", περί "μαθημάτων ζωής", περί "άκρων", και άλλα της πασοκογενούς παραφιλολογίας που ντύνεται και "ακομμάτιστη" ή γίνεται "ποταμίσια". Οι παραλλαγές δεν είναι της ώρας. Ας πούμε όμως τώρα, που δεν θάναι και τόσο δόκιμο να κατηγορηθεί κάποιος για προεκλογική συκοφαντία, κανά δυο πράγματα για τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν από ανθρώπους της παράταξης Καμίνη.
Με εργαλείο τη δομή του ΚΑΠΗ, μετέτρεψαν το δικαίωμα των ηλικιωμένων για τις υπηρεσίες του, σε ένα απερίγραπτο αλισβερίσι αναξιοπρέπειας. Συνταξιούχος υπάλληλος του δήμου που προσφέρει "εθελοντικά" τις υπηρεσίες του σε ηλικιωμένους εντός και εκτός ΚΑΠΗ και που βροντοφώναζε ότι είναι πρώτος σε σταυρούς για την κοινότητα, είχε στήσει το τραπεζάκι με τα ψηφοδέλτια, Παρασκευή - Σάββατο, και είχε τους ηλικιωμένους στην ουρά για να δημιουργείται κλίμα "αυθόρμητης" προσέλευσης. Αφού λοιπόν τους έδινε τα ψηφοδέλτια Καμίνη, έλεγε πως "έχουμε και Σγουρό"! Και μετά, έβγαζε και τα μισοκρυμμένα ψηφοδέλτια της "Ελιάς"! Στην απορία, αφού τον Καμίνη τον στηρίζει και η ΔΗΜΑΡ γιατί δεν δίνει και δικά της ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές, σιγά μην απάντησε. Πήραν, λοιπόν, το μήνυμα: "επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων", με αξιοκρατία, ενάντια στο σπάταλο κράτος των πλουσιοπάροχων συντάξεων και μισθών. Διορισμούς δεν έχει πια. Μόνον εκδρομές και πολύ σας πάει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η σίγουρα δεν σας τα είπαν καλά τα γεγονότα...
Ο πατέρας μου καθημερινός θαμώνας της λέσχης φιλίας της Αίμωνος μας έφερε έτοιμα ψηφοδέλτια του Δημάρχου με την πρόεδρο σταυρωμένη και με ρητή εντολή " ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ"
Το πήρε η μάνα μου,για να μοιράσει και στις φίλες της!!!!
Την ρώτησα αφού δεν μένω στον Κολωνό για να γνωρίζω τι γίνεται..
Είναι καλή....και εκείνη αφοπλιστικά μου απαντά..."Κάνει εκδρομές και γλέντια στην λέσχη, αλλά είναι και πολύ φανατισμένη με την ...καρέκλα...Θα βγει γιατί τα μοιράζει σε όλους τους γέρους....έχει και συνεργάτη έναν τύπο που τον στέλνουμε παντού για θελήματα , το δεξί της χέρι...Κατά τα άλλα ο κάδος των απορριμάτων, στο πεζοδρόμιο μας έχει να καθαριστεί αρκετά και δεν θυμάμαι πόσα χρόνια..Της τα έσκισα και τους απαγόρευσα να ξαναπάνε γιατί αυτή η λέσχη από ότι κατάλαβα έγινε φωλιά εκμετάλλευσης από ανεπαρκείς ανθρώπους.Ο δήμαρχος το γνωρίζει η όλα γίνονται με τις ευλογίες του??

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το έργο τελειώνει και θα ξαναρχίσει το ίδιο και με τον ίδιο πρωταγωνιστή, περισσότερο ώριμο, ολίγο γερασμένο, περισσότερο μπερδεμένο συναισθηματικά, λιγότερο αγαπητό από τους μη έχοντες και περισσότερο αγαπητό από τους φίλους προύχοντες, κάτι που δεν μπορούσε να το φανταστεί όταν του είπανε ποιος θα είναι ο ρόλος του, ας κάνει έναν απολογισμό των ανθρώπων που τις τελευταίες ημέρες τον έσερναν σε πανηγύρια και φιέστες.. Άξιζε τον κόπο? Με τι νούμερο βαθμολόγησε τον εαυτό του, στο σενάριο που σκαρφίστηκαν οι λίγοι και μικροί.. Πόσο ζυγίζεις την ελαφρότητα μιας καρικατούρας , πόσο ζυγίζεις την δυσπραγία, πόσο ζυγίζεις τα τόσα χρόνια που πέρασαν χωρίς να έχεις τίποτα καινούριο να πεις?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η 4η κοινότητα η οποία φάνηκε περισσότερο ώριμη και αναβαθμισμένη από όσο περίμενες η από όσα σου είχαν πει και νόμιζες δήμαρχε σε τιμώρησε.
Δεν διόρθωσες λάθη , και τάισες η θα συνεχίζεις να ταΐζεις ανθρώπους λιμασμένους και αχόρταγους , την χρυσή ορδή εκείνων που ζουν γύρω σου αναίσχυντα, να ξεχειλίζουν από τα παχυλά ψεύδη τους, ανθρώπους που καθημερινά τους συναντάμε και τουλάχιστον εμείς μπορούμε να τους κρίνουμε αν μπορούσαν να μας προσφέρουν την ποιότητα που εμείς αξίζουμε

jeta είπε...

Ε!!!! Να δω τον συγκεκριμένο και γνωστό γείτονα που μοίραζε ψηφοδέλτια στην Λένορμαν, στο συμβούλιο της κοινότητας,μόνο σαν κωμωδία μπορώ να το πάρω...Φαίνεται ότι και ο ίδιος συγκρίνει τον εαυτό του με τους υποψηφίους συναγωνιστές του ΠΑΣΟΚους και δεν βρίσκει καμιά διαφορά...
Ω!!!πόση ευτυχία μπορεί να προσφέρει η βλακεία..

Ανώνυμος είπε...

....Και επειδή δεν γράφετε ψέματα , με πολλές ευχαριστίες από την ίδια για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο τέλος της προεκλογικής της περιόδου.