5.19.2014

Και η ΝΔ θα στηρίξει Καμίνη-Σγουρό ανοικτά πλέον


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τις υποψηφιότητες του Γ. Καμίνη και του Γ. Σγουρού θα στηρίξει η κυβέρνηση στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια Αττικής
«Είναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτούς που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης;», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σχετικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο Σ. Κεδίκογλου μίλησε για διαφορετική κάλπη και επανέλαβε την έκκληση της κυβέρνησης για διατήρηση της σταθερότητας «και για να συνεχίσουμε την πορεία για την έξοδο από την κρίση».

3 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Ο δήμαρχος της Αθήνας για άλλη μια φορά, όπως και το 2010 , εξαπάτησε τους δημότες της Αθήνας.
Ο ανεξάρτητος δήμαρχος , με τα σπρωξίματα της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, και από πίσω του , οι φωστήρες , κεφάλια των επενδύσεων, Μηταράκης, Καλαφάτης, Μανιάτης, φίλοι του Άρη, και των πονόψυχων υποψηφίων του με τις από τρόφιμα μπλε σακούλες , στα εξευτελιστικά δοσίματα στους εξαθλιωμένους της πάνω γειτονιάς, δίπλα στον παπά, και κάτω από τα φλάς…
Γιατί να παραξενευτούμε που ένας βολεμένος από το πουθενά , ανακοινώνει στήριξη στον υποστηρικτή των μνημονίων…!!!!
Ένας δήμαρχος που δεν του έφτασε η 3ετία για να αποτελειώσει την Αθήνα, και τους κατοίκους της, ένας δήμαρχος που θα γραφτεί με τα μελανότερα γράμματα στην ιστορία της Αθήνας, θα υποστηριχτεί από μια κυβέρνηση που ενώ δεν έχουμε πόλεμο, ικανοποιείται να βλέπει το λαό της να ψάχνει τα σκουπίδια, να κοιμάται στους δρόμους, να στερείται την θέρμανση , γιατί προσπαθούν οι άχρηστοι να πατάξουν το λαθρεμπόριο , να χάνει την αξιοπρέπεια του , που θα την έχανε αν γυρνάγαμε στην δραχμή , που πληρώνει χαράτσια, φόρους, τράπεζες από τους κατακρεουργημένους μισθούς και συντάξεις , και που εξακολουθεί τους ίδιους να τρώνε, ασύστολα τους κόπους μιας ζωής.
Ποτέ και καμιά άλλη εποχή τέτοιος δήμαρχος , δεν εξαπάτησε και δεν βρώμισε την Αθήνα όσο ο ανεξάρτητος υποστηριζόμενος από ότι χειρότερο πέρασε από την ελληνική γη κόμματα.
Ας μην τον αφήσουμε να μας βρωμίσει την γειτονιά μας για τα επόμενα 5 χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνοι που έχετε βγει από την κρίση είσαι εσύ Κεδίκογλου και οι καλά αμειβόμενοι φίλοι σου....
Κατέβα στον δρόμο να τα πεις και σε εμάς...
όμηρος.

jeta είπε...

Όταν ο προϊστάμενος του Μπαλτάκου, του Άδωνη, του Πλεύρη, του Βορίδη δίνει εντολή για στήριξη του μνημονιακού δημάρχου της ΔΗΜΑΡ, των 58 του ΠΑΣΟΚ, της ΕΛΙΑΣ,και τα υπόλοιπα παράγωγα του πασοκ του Βενιζέλου,τότε στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για πρώτη φορά στην ιστορία της,ακροδεξιοί χορτάτοι και πεινασμένοι για εξουσία πασόκοι θα στιμώχνονται για μια υπογραφή...Και είναι πολλά αυτά που δεν πρόλαβαν να τελειώσουν .Φουσκοεπενδύσεις, ΜΚΟ σε φίλους,απολύσεις,μπίζνες με ιδιωτικές εταιρείες αφού οι υπάλληλοι του δήμου είναι ακριβοί!!!!
Αλήθεια,πόσα άλλα τέκνα συμπαραστατών της δημοτικής αρχής του Καμίνη, θα καθίσουν αυτή την φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας?
Δημότες Αθηναίοι θα αφήσουμε αυτές τις μαύρες σκιές να μας αντιπροσωπεύουν στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας??