5.05.2014

Κύριε Καμίνη, ιδού το έργο σας!

Οδός Επιδαύρου. Ουρές για μια σακούλα τρόφιμα
Η απάντηση για το έργο Καμίνη και στη γειτονιά μας, ήρθε την περασμένη  Τετάρτη. Ο κόσμος ποδοπατήθηκε για μια σακούλα λαχανικά και φρούτα στη Λαϊκή της οδού Επιδαύρου, ενώ οι Χρυσαυγίτες "προστάτες" επιθέθηκαν στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν διανομή προεκλογικού υλικού. Φτώχεια και φασισμός! Αυτό είναι το αποτέλεσμα του Μνημονίου, για το οποίο δεν έχει ψελλίσει λέξη ο δήμαρχος Γ. Καμίνης και οι υποστηρικτές.
Η επίθεση που δεν καταδίκασε ο δήμαρχος Αθηναίων στη λαϊκή του Κολωνού.


Οι εικόνες της ντροπής από τον Κολωνό, έκαναν το γύρο της χώρας, αλλά ουδείς  από τη δημοτική αρχή, ή από την 4η Δημοτική Κοινότητα βγήκε να πει το παραμικρό. Τα επεισόδια των χρυσαυγιτών  και οι ουρές της φτώχειας δεν συγκίνησαν το δήμαρχο Αθηναίων και τους "συνηγόρους" του. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μας καθύβρισε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ως "τραμπούκους" για μια ειρηνική διαδήλωση, για αυτούς που είχαν την απαίτηση να προσέλθει αστυνομικός διευθυντής και 4 περιπολικά, επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει όσους έθεταν ερωτήσεις.

Τις επόμενες μέρες θα πάνε ξανά σε ΚΑΠΗ και σουβλατζίδικα για να μαζέψουν ψήφους και σε άλλες εκδηλώσεις με "προστατευόμενους φορείς".

Όλοι όμως γνωρίζουν την αλήθεια για τον κ.Καμίνη και το έργο του.

2 σχόλια:

K.A. είπε...

Αλήθεια, η λαλίστατη κατά τα άλλα νυν πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα για την τραμπούκικη επίθεση των φασιστών;εκείνη που κατήγγειλε από την ιστοσελίδα της αυτό το μπλογκ σαν αντιδημοκρατικό γιατί δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ για το Μουζάκη, ενώ δεν προβάλλει την ίδια προσωπικά; Ακόμη μια στιγμή αλήθειας για το ποια δημοκρατία φωνασκούν ότι υπερασπίζονται, τελικά, οι "δυνάμεις του συνταγματικού τόξου" και της ρεαλιστικής προσαρμογής στα μνημόνια ΕΕ και ΔΝΤ, όπου και ανήκει η παράταξη Καμίνη.

Γεωργία είπε...

Η Πρόεδρος της 4ης κοινότητας με την μικρή ιστορία , που θα μείνει στην ιστορία της συνοικίας μας ως η πρώτη και εύχομαι η τελευταία με την απαξιωτική στάση σε όλους εκείνους που την βοήθησαν να βρίσκεται εκεί που βρέθηκε, να πληρώνεται , να διασκεδάζει , να κατηγορεί αβίαστα, και να διαφημίζει το έργο της επωφελούμενη από τις δράσεις και τους αγώνες των «τραμπούκων». Και που ποτέ δεν μας ζήτησε συγνώμη για ότι έκανε εις βάρος των πολλών για το καλό των λίγων.
Ο Καμίνης των μνημονίων, εξελίχθη σε βασιλιά των γκάλοπ, και έτσι στο blog της 4ης κοινότητας, στο δημοκρατικό blog , εκτός από τα ανύπαρκτα έργα , υπάρχει μόνο αυτός και αυτή, αυτή και αυτός…
Και τα χέρια τα απλωμένα γιατί να τους ενοχλήσουν? Χορτάτοι αυτοί, με νηστικούς θα ασχολούνται?? Απλήρωτοι και άνεργοι γιατί να απασχολούν τους αδρά αμειβόμενους, πειθήνιους και ορκισμένους στο μνημόνιο πολυθεσίτες της κοινότητας.
Και η αποτυχία τους θα ανταμειφθεί σε κάποιο προεδρείο του Δήμου. Δεν θα γλυτώσουμε ποτέ από τους κοινωνικά ευαίσθητους… .ανάξιους που στέρησαν για 3 χρόνια μια παιδική χαρά στολίδι του Κολωνού από τους δημότες.
Ελπίζω να μην δούμε , πριν τις εκλογές να παραχωρείται ο χώρος για ψηφουλάκια..