5.18.2014

Ψηψίζουμε για να ελευθερωθούμε

Οι δράκοι στο Πάρκο. Έργο του καλλιτέχνη WD στο Αρχαιολογικό Πάρκο τηες Ακαδημίας Πλάτωνος
Και τώρα μιλάμε εμείς στην κάλπη. Αυτά τα 4 χρόνια τα είδαμε όλα και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, αν εγκρίνουμε αυτή την κυβερνητική πολιτική. Αυτοκτονίες, εμφάνιση  νεοναζί, πείνα και αστέγους. Ήρθε η ώρα η οργή να γίνει σκέψη πολιτική.


Για τη γειτονιά μας τώρα: Από το 2008 η Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος έχει δώσει σημαντικούς αγώνες. Αντιμετώπισε και κέρδισε τη μάχη με τη νομαρχία, υπό το Γιάννη Σγουρό για το διοικητήριο, το κτίριο της REDS του ομίλου Μπόμπολα στο Πάρκο και πλέον αντιμετωπίζει το εμπορικό κέντρο "Academy Gardens" του πολυεθνικού ομίλου της BlackRock, σε έκταση 55 στρέμματων στη γωνία Λένορμαν και Κηφισού, απέναντι από το Περιστέρι. Αν κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο, το οποίο υποστηρίζουν οι μνημονιακοί υποψήφιοι,  ο δήμαρχος Γ, Καμίνης, ο πρώην δήμαρχος Ν. Κακλαμάνης και ο επίσημος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος θα καταστραφεί το Περιστέρι και θα αφαιρεθεί το μέλλον της Ακαδημίας Πλάτωνος.  Συνήγοροι στην καταστροφή αυτή είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι που δηλώνουν πως είναι με τον Καμίνη.


Χρειάζεται μια ξεχωριστή αναφορά για την περίπτωση του πρώην Συνηγόρου του Πολίτη. Το έργο της δημαρχίας του στην περιοχή, δεν διακρίνεται. Το ενδιαφέρον του για την Ακαδημία Πλάτωνος, περιορίστηκε στις λέσχες φιλίας, και στην υπογραφή της συμφωνίας με την  Artume, για το εμπορικό κέντρο, πριν καν συζητηθεί η απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο. Οι διαμερισματικοί του σύμβουλοι δεν δίστασαν να καλέσουν την αστυνομία για να αντιμετωπίσουν τη θεατρική διαμαρτυρία των πολιτών, ενώ κραύγαζαν πως "δεν θέλουμε το Τζαμί".

Επί της ουσίας. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για να τελειώνουμε με την πολιτική του Μνημονίου και τα πρόσωπα που την εκφράζουν.

Ψηφίζουμε για τη ζωή μας, για να στείλουμε το πρώτο μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη.

 Ψηφίζουμε για τη γειτονιά μας, για τη δυστυχία που προκάλεσαν και για το όνομά της που θέλουν να υφαρπάξουν.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας, τη χώρα μας.

 Για δουλειά και ελευθερία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: