5.24.2014

Διάβασε πριν ψηφίσεις: Το μέλλον του Πλάτωνα περνάει στη BlackRock!

Λίγο πριν την κάλπη πρέπει να ξέρεις ποιο είναι το μέλλον που επιφυλάσσουν για την Ακαδημία Πλάτωνος. Πως σχεδιάζουν την κατασκευή εμπορικού κέντρου με την προκλητικό τίτλο "Academy Gardens"και ποια πρόσωπα έχουν εμπλακεί. Η BalckRock, μέσω της Artume απαιτεί στο πρωθυπουργικό γραφείο και ανταπόκρινονται όλοι. Το υπουργείο Περιβάλλοντος, ο περιφερειάρχης  Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης,  ο οποίος σπεύδει να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία, πριν καν περάσει από το δημοτικό συμβούλιο.






4 σχόλια:

Κ.Α. είπε...

Είναι οι "δημοκράτες" που την Κυριακή θα μας δώσουν "μάθημα ζωής". Σαν τα μαθήματα ζωής, που τα κόμματα που τους στηρίζουν, μας έδωσαν 4 ολόκληρα μαρτυρικά χρόνια. Οι δήθεν ανεξάρτητοι που στηρίζονται με κάθε μέσο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως πραγματικά δικοί τους άνθρωποι. Βρήκαν αναπόφευκτη, και οι δυο τους, την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ και την τρόικα. Υπόσχονται ανάπτυξη με χρέος και νέα δάνεια στο διάστημα. Αυτοί που ανακουφίστηκαν με τα στρατόπεδα για τους ανέστιους από χώρες ρημαγμένες από τα δικά τους αφεντικά. Οι "ήρεμες" δυνάμεις της υποταγής και του ξεπουλήματος. Οι ευγενείς - βουβοί μπροστά στην καταπάτηση του Συντάγματος, δικαιωμάτων και ελευθεριών, μπροστά στον εξευτελισμό του αστικού κοινοβουλίου. Βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δώ τους οπαδούς της Ν.Δ που όλο το προηγούμενο διάστημα τα έβαζαν με τους συμβούλους του ΠΑΣΟΚ και την παράταξη Καμίνη, να ψηφίζουν αυτή την Κυριακή τον Καμίνη. Γιατί ως "προβατάκια" πήραν τη γραμμή κεντρικά από το κόμμα τους.
Μετά το παίζουν και ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι οι του Καμίνη. Ντρέπονται προφανώς να πουν πως ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα θα τους στηρίξουν οι Νεοδημοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία "είστε τρομοκράτες" πρόεδρος της 4ης Κοινότητας που τώρα έβαλε για δημοτική σύμβουλος, ψεύδεται χωρίς καμία ντροπή.
Αλλά τόσα χρόνια στην 4η Κοινότητα με ψέματα πορευόντουσαν, θα αλλάξει τώρα πριν τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ άλλοτε στο διαμέρισμα μας δεν κάθισαν σε θέση προέδρων τόσο φανατισμένοι κομματάνθρωποι.
Έβαλαν το κόμμα τους (που πάτωσε ) πάνω από τα συμφέροντα των δημοτών, των απλών κατοίκων..
Πλήγωσαν την κοινότητα για μια θεσούλα. Σε καμία συγκέντρωση και παρακολούθησα αρκετές της παρούσας αρχής , δεν παρουσίασαν έργο. Γιατί απλά δούλεψαν έχοντας ως όχημα την ανικανότητα, την απραξία τους, τα χωρίς ιδέες παράσιτα.
Προσβλητικοί , αλαζόνες, χαμένοι στα παρεάκια τους και τις ΜΚΟ , με τις ελάχιστες 500 ψήφους του 2010 πήραν στον λαιμό τους μια ολόκληρη κοινότητα και την οδήγησαν πολλά μα πολλά χρόνια πίσω.
Ας ελπίσουμε ότι τα στοιχειωμένα ψέματά τους δεν θα βρουν ανταπόκριση αλλά αν γίνει το ατύχημα , η φανατίλα τους δεν θα βρει κοινό για να τους θρέφει γιατί εμείς θα παραμένουμε όρθιοι.
( για την φανατική της οδού Αλεξανδρείας , ο πατέρας μου, 72 χρονών σήμερα , με το πατρικό μας , λίγο πιο κάτω από την κοινότητα, μου αναφέρει συνεχώς την απαξιωτική στάση των υπευθύνων όταν τολμούσε να παραπονεθεί για την κατάντια της συνοικίας…)

Αλέξανδρος Παπ.