5.15.2014

Στρόφαλης: Διαφωνώ με το δημοψήφισμα για το "Academy Gardens"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απόσπασμα του Μάριου Στρόφαλη, επικεφαλής του συνδυασμό Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα στο www.vima.gr . O Μάριος Στρόφαλης έχει ταχθεί εναντίον της κατασκευής του εμπορικού κέντρου "Academy Gardens" στην Ακαδημία Πλάτωνος.

"Για παράδειγμα διαφωνώ με τους ανθρώπους της Ακαδημίας Πλάτωνος που μου λένε πως θέλουν να κάνουν τοπικά δημοψηφίσματα. Τους στηρίζω στην προσπάθεια κατά του mall αλλά όταν μου λένε θέλουμε τοπικά δημοψηφίσματα διαφωνώ μαζί τους, γιατί εγώ μπορεί να είμαι πιο συχνός επισκέπτης στην Ακαδημία Πλάτωνος, που δεν μένω εκεί. Ο κόσμος κινείται. Θα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ποιος είναι πιο φίλος του χώρου και ποιος δεν είναι; Αυτή την κοινωνία της πληροφορίας την ακούσαμε αλλά αυτή η πληροφορία δεν κοινοποιήθηκε κιόλας γιατί δεν πέτυχε να δικτυωθεί στην κοινωνία. »

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί θέλουν να κάνουν τοπικά δημοψηφίσματα;
Δεν το έχω ξανακούσει.
Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ. Μήπως υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με τα τοπικά "δημοψηφίσματα" που θέλει ο Σπηλιωτόπουλος; Πάντως, το επιχείρημα του κ. Στρόφαλη για την αντίθεσή του σε κάτι τέτοιο είναι σωστό.

Κική

Γεωργία είπε...

Τοπικά δημοψηφίσματα????Και εγώ πρώτη φορά το ακούω...
Μήπως δεν κατάλαβε???

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω με ποιους μίλησε ο υποψήφιος αλλά καλά θα ήταν πριν ανακοινώσει τα όσα παραπάνω γράφτηκαν να τα φιλτράρει..
Τόσο η Επιτροπή Κατοίκων όσο και οι κάτοικοι που με αγώνες κέρδισαν τόσα πολλά και θα κερδίσουν ακόμα περισσότερα, ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ δεν έθεσαν ποτέ..
Όμηρος Συμένης..

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα; ποτέ δεν μίλησε κανεις για Δημοψήφισμα... εκτός κι αν μιλάτε για τα τεχνάσματα της ΑΡΤΟΥΜ που δεν έχουν καμιά σχέση με τους κατοίκους...ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ να γίνει βορά των μεγάλων πολυεθνικών

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος του είπε μια ανοησία και αυτός την αναμασά.Δε μιλάμε για το φούρνο της γειτονιάς.Το Μall της Artume/Black Rock θα είναι τέτοιου μεγέθους που προσδοκά να τραβήξει πελατεία απο όλη την Αθήνα και περισσότερο απο τις γειτονικές περιοχές όπως το Περιστέρι, είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς για δημοψήφισμα,τοπικό η παναττικό.

Άννα