4.10.2014

Μένεις Περιστέρι και Ακαδημία Πλάτωνος; Διάβαστε "HOT DOC" για να μάθεις τι στήνεται...

Διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "HOT DOC" πως ο Πλάτωνας έγινε "έρμαιο της BlackRock. Η εμπλοκή του πρωθυπουργικού γραφείου Σαμαρά, ο ρόλος των υπουργών και οι υπογραφές που "καίνε" των Καμίνη και Σγουρού.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα και είναι εκπληκτικό.Ο σκοτεινός τους ρόλος στην Ελλάδα που υποτίθεται θα αλλάξει από αυτούς που θεωρούν τιμή τους που ξεπουλάνε τα πάντα..
Τέτοιο ρεζίλι , για πολιτικούς που την ντροπή την θεωρούν δουλειά δεν υπάρχει..
Μπαλτάκηδες, Τσοχατζόπουλοι όλοι στην ίδια πολυθρόνα...
Και ο λαός από κάτω παρακολουθεί...
Έρχονται εκλογές καιρός να πάτε στα σπίτια σας,στα μέρη σας, και να μην ξαναβγείτε...
Θα βρεθεί λίγη τσίπα για να απολογηθεί κάποιος???

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας παραξενεύει τίποτα πια...Ο Μπαλτάκος τα είπε όλα για τον ρόλο του γραφείου του Πρωθυπουργού. Νόμοι , προεδρικά διατάγματα στην σκοτεινή εποχή μιας νέας εποχής που θα την καταγράψει η ιστορία , όπως κατέγραψε την Γερμανική κατοχή, τους Γερμανοστσολιάδες, τους δοσίλογους τους προδότες.
Μάθαμε τι είναι, ποιοι είναι και τα σχέδια τους.
Πρέπει και είναι ανάγκη να επιβιώσουμε εμείς και όχι αυτοί.
Καταψηφίστε τους, η μόνη σωτηρία για την χώρα μας.

jeta είπε...

Όταν ο δήμαρχος Καμίνης , κα πρώην συνήγορος του πολίτη, έβαζε την υπογραφή του δίπλα από αυτή του Christopher John McCormack, πρόεδρο της Artume , στο μνημόνιο συνεργασίας, τόλμησε να τον ρωτήσει γιατί δεν αποδίδει η εταιρεία του , στο ελληνικό δημόσιο τον φόρο ακίνητης περιουσίας για το 2009 , ύψους 5,4 εκατ.ευρώ?
Τόλμησε ο Μηταράκης , ο Σγουρός, ο Μανιάτης, ο Καλαφάτης , να απαιτήσουν στο τραπέζι τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αν διαθέτει επαρκή κεφάλαια για να συνεχίσει να πουλά φούσκες επενδύσεις?
Σούζα και προσοχή οι πολιτικοί που έχουν πνίξει τον απλό πολίτη , μας κόψαμε τους μισθούς και μας πέθαναν στους φόρους. αλλά με μεγάλη προθυμία απαιτούν φοροαπαλλαγές εκατομμυρίων για τον επενδυτή που τον βάπτισαν « ανάπτυξη»..
Φυλάξτε τις φωτογραφίες τους, όπως ακριβώς φυλάξαμε και τις φωτογραφίες κάποιων άλλων ανήθικων σε μια άλλη εποχή, που την έζησαν οι δικοί μας άνθρωποι και την έλεγαν ΚΑΤΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Και η φώτο του Παχατουρίδη θα έπρεπε να ήταν με τους υποστηρικτές της ARTUME-BLACKROCK.Η υπογραφή του δεν φαίνεται στα έγγραφα , αλλά και μόνο η σιωπή του , μας κάνει να πιστεύουμε ότι και αυτός έχει δεσμευτεί , για την κατακρεούργηση της αγοράς του Περιστερίου.
Στον Παχατουρίδη με πόσες γλάστρες του έχει υποσχεθεί η εταιρεία ότι θα του στολίσει το Περιστέρι?
Ο υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία που το παίζει ανεξάρτητος,(τον Μπαλατάκο και αυτός δεν τον γνωρίζει) παίζει ξανά τον ρόλο του επιτυχημένου , με αερολογίες και φούσκες αφήνοντας ανημέρωτο το Περιστέρι στο μαύρο σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται απλά για υπουργούς, περιφερειάρχες και δημάρχους που στέκονται σούζα και προσοχή μπροστά στο κεφάλαιο. Το υπηρετούν με πλήρη συνείδηση και δεν έχουν αναστολές.
Πχ ο άξιος Σγουρός. Εγκρίνει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για ένα έργο που βασικό στοιχείο του είναι το τεράστιο μέγεθος της δόμησης. Του πρότειναν αναβολή της συζήτησης προκειμένου το περιφερειακό συμβούλιο να πάρει υπόψη του την οριστική απόφαση του ΣτΕ για το συντελεστή δόμησης στην περιοχή. Η τσίπα του δεν φαίνεται να ταράζεται από το ενδεχόμενο αυτή η δόμηση να κριθεί σαν ασύμβατη με την προστασία του αρχαιολογικού χώρου.Την υποχρέωσή του, εκείνος την έβγαλε.
Ή ο δήμαρχος. Ουραγός των αποφάσεων άλλων για την πόλη που διοικεί. Δεν πήρε ο δήμος την πρωτοβουλία να τροποποιήσει τις χρήσεις γης στο υποβαθμισμένο ΒΙΟΠΑ. Είδε το φως το αληθινό μόλις εμφανίστηκε η Artume. Δεν διάβασε ο ίδιος ή οι σύμβουλοί του ότι οι περίφημες 1900 θέσεις εργασίας είναι απλά ο στατιστικός αριθμός που αντιστοιχεί σε κάποιες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εμπορικών και άλλων καταστημάτων και τίποτα παραπάνω. Είναι ένας δήμαρχος - τροχονόμος διάφορων επενδυτικών σχεδίων. Και όσους το καταλαβαίνουν, τους χαρακτηρίζουν "μίζερους και αγνώμονες", όπως καλή ώρα κάνει το τελευταίο διάστημα η νυν πρόεδρος της 4ης κοινότητας, νεόκοπη θιασώτης της "ανάπτυξης της μπασκέτας".
Ο Παχατουρίδης είναι ειδικό είδος και το λόγο έχουν στο Περιστέρι.