4.09.2014

Καφετζόπουλος: Με την Ακαδημία Πλάτωνος ή με το "Academy Gardens";



ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πριν από μερικά χρόνια ο σκηνοθέτης Φίλιππος Τσίτσος γύρισε στη γειτονιά μας, στη συμβολή των οδών, Αίμονος και Βασιλικών την ταινία "Ακαδημία Πλάτωνος" με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Αναπόφευκτα υπάρχει μια σχέση της περιοχής με τον ηθοποίο, ο οποίος έχει πολιτική θέση και άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει. Κι αν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, έχει συμβάλει στη διάδοση της Ακαδημίας Πλάτωνος με τη ομώνυμη ταινία, το ερώτημα για τον ίδιο είναι αν γνωρίζει για τις πράξεις και τις επιλογές που έχει κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων, σε σχέση με την ενεργή τοποθέτησή του, υπέρ του εμπορικού κέντρου "Academy Gardens" στην περιοχή μας.



Ειδικά για τους Πράσινους του Νίκου  Χρυσόγελου, του κόμματος που στηρίζει την υποψηφιότητα του Αντώνη Καφετζόπουλου, θα χρειαστούν πολλές εξηγήσεις για το αν είναι ειλικρινείς όχι. Την ίδια ώρα που μιλούν για ελεύθερους χώρους και σπόρους στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη ο οποίος πρωταγωνιστεί στην εγκατάσταση στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος του εμπορικού κέντρου της BlackRock, με την ονομασία, "Academy Gardens"
Λένε οι Πράσινοι στην ιστοσελίδα τους:

Οι ελεύθεροι δημόσιοι χώροι, ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης, δεν είναι πολυτέλεια. Χρειάζεται να προστατευτούν και να αναβαθμιστούν οι υπάρχοντες ελεύθεροι δημόσιοι χώροι, να σχεδιαστούν νέοι σε κάθε γειτονιά αλλά και να ενταχθούν σε ένα ενιαίο και συνεχές δίκτυο φυσικών και πράσινων ζωνών, που θα περιλαμβάνουν και τα πολιτιστικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά κέντρα.

Και την ίδια ώρα υποστήριζουν την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη, ο οποίος έχει συμφωνήσει προσωπικά, ο ίδιος, με την ιδιοκτήτρια  Artume , για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου.
Τι θα περιλαμβάνει το "Academy Gardens";
-Εμπορικά καταστήματα 34.000 τμ
-Χώρους εστιάσης 8.000 τμ
-Χώρους πολιτισμού-διασκέδασης 5.000 τμ
-Αποθήκες 7.000 τμ
-Υπαίριοι χώροι και πράσινο 6.000 τμ.

Κι όλα αυτά, ενώ η κυβέρνηση επιβάλει τη διασύνδεση του εμπορικού κέντρου με τον αρχαιολογικό χώρο!(απόσταση 500 μέτρων)

Αυτοί είναι οι Πράσινοι του Νίκου Χρυσόγελου;

Αλλά εκείνος που πρέπει να ερευνήσει, να ψάξει και να απαντήσει αν κρίνει πως χρειάζεται είναι απλό: Τι δουλειά θέλει ένα εμπορικό κέντρο στον Πλάτωνα και ποιος είναι ο ρόλος του δημάρχου.

Είναι με την "Ακαδημία Πλάτωνος" ή με το "Academy Gardens";



2 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Με κανέναν δεν είναι παρά μόνο με την πάρτη του....
Το συνηθίζει ο κος Καφετζόπουλος....Προσπαθεί τόσα χρόνια να μπει σε κάποια θεσούλα, δύσκολοι οι καιροί για ηθοποιούς και σκηνοθέτες του επιπέδου του...!!!!! έτσι τι περιμένουμε..από αυτά που ο ίδιος , με τον τρόπο που μας έχει συνηθίζει να εκφράζεται κατά καιρούς....

Απλά , έτσι από περιέργεια, θα ρωτήσω,
έχοντας φυσικά και την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε κάποιο έντυπο το 2009....Ποια είναι η μαγιά του κου Καμίνη , πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει κανείς ?
Αυτά το 2009 , γιατί το 2014 , η μαγιά φαίνεται πως είναι το κρυφό μνημόνιο του Καμίνη με την ARTUME-BlackRock...

ΥΣ....Κρίμα που δεν πρόλαβαν και άλλοι άνεργοι, με μεγαλύτερη ανάγκη να μπουν στο ψηφοδέλτιο του κου Καμίνη...

Ανώνυμος είπε...

Στις 17 Μαρτίου του 2014 στην εκπομπή JOY του Θανάση Αναγνωστόπουλο, παραδεχόταν ότι ήταν σε μόνιμη κατάθλιψη… .λόγω κρίσης… και οικονομικών …
Εμείς τι φταίμε…. Εξάλλου και σαν οικολόγος , από πράσινα που θέλανε , μαύρα τα κάνανε… Τι θα περιμένουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο???… να ψηφίζει τα έτοιμα σχέδια των φούσκο επενδυτών , στο τραπέζι σερβιρισμένα από τον δήμαρχο , της χειρότερης θητείας στην Αθήνα Καμίνη.
Ομηρος