4.18.2014

Οι υποψήφιοι των κομμάτων του Μνημονίου στηρίζουν το εμπορικό κέντρο "Academy Gardens"

Ξεκαθαρίζει σιγά, σιγά η εικόνα για τη στάση των πολιτικών δυνάμεων και των υποψηφίων δημάρχων για το εμπορικό κέντρο της Artume. Το Academy Gardens, αν γίνει θα σαρώσει όσες επιχειρήσεις έχουν ακόμη διασωθεί.

Θα αφαιρέσει το μέλλον από την Ακαδημία Πλάτωνος και το παρόν από το Περιστέρι.

Μετά λοιπόν και τη δημόσια τοποθέτηση της  Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι σαφές πως  τα κόμματα του Μνημονίου (ΝΔ,  ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Δράση, Οικολόγοι Πράσινοι)  στηρίζουν το  "Academy  Gardens" αλλά δεν το λένε, με πρώτο το Γιώργο Καμίνη, ο οποίος και προωθεί το έργο, με προσωπικές πράξεις και υπογραφές.

 Και το αντίθετο: Τα κόμμματα που είναι εναντίον του Μνημονίου, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝ.ΕΛ,  λένε "όχι".


Η αποτύπωση, με τα νέα δεδομένα, έχει ως εξής:

"Όχι" στο "Academy Gardens" της Artume ιδιοκτησίας της BlackRock, λένε, οι:
-Γαβριήλ Σακελλαρίδης- Ανοιχτή Πόλη (ΣΥΡΙΖΑ)
-Νίκος Σοφιανός-Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ)
-Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
-Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛ)
-Μάριος Στρόφαλης (ανεξάρτητος)




"Ναι" λένε, χωρίς να το διαφημίζουν, για προφανείς λόγους, οι:

-Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων (ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ- ΔΗΜΑΡ, Δράση, Οικολόγοι Πράσινοι/ Χρυσόγελος)
-Αρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)
-Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ)



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ πριν μια βδομάδα κατέβασε στις γειτονιές μας τους γνωστούς μεταφερόμενους και τον επικεφαλή της για τον δήμο. Παρά τη συνοδεία των ΜΑΤ, έσκισαν αφίσες και σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες δημιούργησαν βίαια επεισόδια με δύο κατοίκους.
Οι "αντισυστημικοί" έχουν θέση για το Mall; ή να υποθέσουμε ότι το βλέπουν σαν "ανάπτυξη" όπως τους εφοπλιστές και τα ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική; σαν "ευκαιρία" όπου θα μας βάλουν - μόνον τους Έλληνες, να δουλέψουμε σκληρά για τα κέρδη της πολυεθνικής; Διευκρινιστικά,η "σκληρή δουλειά" είναι ένας από τους στόχους όπως τους περιγράφουν στο προεκλογικό υλικό τους για τις "100 πρώτες μέρες στο δήμο Αθηναίων"! Δηλαδή, με μισθούς 400 ευρώ, χωρίς ωράρια και κυριακάτικη αργία, χωρίς συμβάσεις ή άλλα δικαιώματα των τεμπέληδων, μια και τίποτα από αυτά δεν καταψήφισαν οι "αντισυστημικοί παλικαράδες" στη Βουλή.