4.14.2014

Ποιοι υποψήφιοι λένε "όχι" και ποιοι δεν τοποθετούνται για το "Academy Gardens"

Η κατεδάφιση του εργοστασίου Μουζάκη από την Artume.
"Όχι" στο εμπορικό κέντρο της Artume, το "Academy Gardens" δηλώνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι:

-Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)
-Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛ)
-Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
-Μάριος Στρόφαλης (ανεξάρτητος)



-"Ναι" δηλώνει με κάθε τρόπο ο Γιώργος Καμίνης, έχοντας υπογράψει, προσωπικά, ο ίδιος "Μνημόνιο" με την  εταιρεία "Artume". Η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ με τους  Πράσινους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του αποδέχονται και το "Academy Gardens" στον Πλάτωνα, απέναντι από το Περιστέρι.


-Δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους υποψηφίους της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη. Μέχρι τώρα, ως βουλευτές έχουν αποδεχθεί την προοπτική δημιουργίας του "Academy Gardens", το οποίο υποστηρίζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


-Δεν έχουν εκφραστεί επισήμως, το ΚΚΕ και ο υποψήφιός του Νίκος Σοφιανός, ο οποίος γνωρίζει την Αθήνα και όσα έχουν γίνει υπέρ της "Artume" εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, αλλά και τις επιπτώσεις που θα φέρει στο λαϊκό κόσμο και τους μικρομεσαίους της περιοχής. Οπότε περιμένουμε,


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος ως προς την παράταξη Κακλαμάνη. Στο δημοτικό συμβούλιο, ως μείζονα αντιπολίτευση, έχει υπερψηφίσει τα πάντα σε σχέση με το Mall.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κακλαμάνης ήταν υπέρμαχος των κτηρίων του Μπόμπολα ,μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο, που αναγκάστηκε να το πάρει πίσω μετά από αγώνες της Επιτροπής και των κατοίκων, υπέρ της κατασκευής του τερατουργήματος που το έλεγαν Νομαρχία και Σγουρό, δίπλα ακριβώς από τα 5 δημοτικά..(θυμόσαστε τον Τεντόμα , που άλλα μας έλεγε και άλλα υπέγραφε)...γενικά ο Κακλαμάνης ήταν πάντα υπέρ του τσιμέντου και κατά της ποιότητας της ζωής των κατοίκων..Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι στα άσχημα ήταν πιστός φίλος του Καμίνη..
Ομηρος

Ανώνυμος είπε...

Η Λαική συσπείρωση για την ακαδημια πλάτωνος http://www.902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/41812/anakoinosi-tis-laikis-syspeirosis-athinas-gia-tin-akadimia-platonos για όσους και καλα δεν ξερουν