3.03.2014

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Σακελλαρίδης-Καμίνης μπροστά στο 4ο διαμέρισμα

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι στην πρώτη θέση της δημοσκόπησης της Metron Analysis για λογαρισμού του "Έθνους της Κυριακής", στο 4ο διαμέρισμα. Ο υποψήφιος της Ανοιχτής Πόλης συγκεντρώνει 18% έναντι 17% του σημερινού δημάρχου, Γιώργου Καμίνη και 15% του εκπροσώπου του νεοναζιστικού κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη. Στο 10% ο υποψήφιος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, στο 7% ο υποψήφιος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Με 4% ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) και με 3% ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Καμίνη θα τον υποστηρίξει η κεντροαριστερά δηλ. ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ , που αναγνώρισε μόνο αυτός ο δούλος της Τρόικας , τους ΝΑΖΙ της Ουκρανίας , ο πρώην καταλληλότερος Σημίτης και όλη η αφρόκρεμα του ΠΑΣΟΚ της μίζας και της λαμογιάς.
Η δε ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη του 2% , στηρίζει Καμίνη και την κόρη του Κουβέλη!!!!!μετά από την επιτυχημένη καριέρα της στον Δήμο της Αθήνας..

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε την σχέση του ΠΑΣΟΚ με την κεντροαριστερά που ποτέ δεν είχε...Θυμόμαστε τις ευχαριστίες του Σημίτη στις ΗΠΑ την βραδιά των Ιμίων, και την χειραψία του Βενιζέλου με τον Ουκρανό ΝΑΖΙ, και όλους τους κατάπτυστους νόμους εναντίον του ελληνικού λαού του χωμένου με το 3% Βενιζέλου, αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια διαβάζει η δραστήρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας, που δεν έχει ιδέα πώς έχει καταντήσει την 4η κοινότητα , και τρέχει όπου γάμος και χαρά για να δείξει παρουσία στην επί χρόνια απουσία της..
Απουσία??? Αυτήν την διακόπτει όταν πρόκειται να υπογράψει και να προσφέρει ως δωρεά την περιοχή στον φουσκοεπενδυτή.
Η υπογραφή της προέδρου , με τις 1650 επιλογές γειτόνων!!!! καταδικάζει τα επόμενα χρόνια τους κατοίκους της Αττικής.