3.03.2014

Ο "σεβασμός" των νεοναζί στην Ακαδημία Πλάτωνος...

Ιδού και η "προσφορά" των νεοναζί στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, τον οποίο αρχίζουν με δόλο να επικαλούνται, ενόψει των εκλογών. Στην κατεστραμένη  στάση του ΟΑΣΑ Κρατύλου, μπροστά από την παιδική χαρά και απέναντι από τις, υπό μεταφορά, αποθήκες της Γ. ΕΚΠΑ, υπάρχει το όνομα του νεοναζιστικού μορφώματος. Τόσο το υπ. Πολιτισμού, όσο και ο ΟΑΣΑ, δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να αποκαταστήσουν τη στάση του λεωφορείου 051 το οποίο χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να μεταφερθούν στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ και μέσω αυτών στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Όσο για το δήμο Αθηναίων και την πλειοψηφία της 4ης δημοτικής κοινότητας, τέτοια ζητήματα δεν συνιστούν θέμα... όπως απέδειξε η -επί μήνες- παραμονή των φασιστικών συνθημάτων στην έδρα της, επί της οδού Αλεξανδρείας.

Είναι όμως και ευκαιρία, αν οι συναρμόδιοι φορείς διορθώσουν την αισθητική βλάβη, να αλλάξουν το  όνομα στη στάση από Κρατύλου σε Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος, έτσι ώστε να μπορεί να αποτελεί σημείο αποβίβασης για τους επισκέπτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμόδιοι φορείς είναι μια από τα ίδια.
Το αποδεικνύουν καθημερινά, οι δε τοίχοι των περισσότερων σπιτιών είναι κατακρεουργημένοι από τα συνθήματα τους.
Τους χαϊδεύουν, αλλά η ιστορία καθημερινά μπροστά μας , την μυρίζουμε από τις καμένες σάρκες των εκατομμυρίων αθώων των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Εύχομαι να μην μας τύχη.Έτσι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους πολεμώντας τους ΝΑΖΙ κατακτητές της χώρας μας.

Όμηρος.

Ανώνυμος είπε...

Στο συγκεκριμένο σημείο με τα συνθήματα, αλίμονο εάν πετύχουν κάποιο μαθητή να περνά.
Ταυτότητες,"είσαι Έλληνας,ξέρεις ποιοι είμαστε " δύο μαυροντυμένοι στήνουν καρτέρι, σπέρνουν τον τρόμο Αποφεύγουν τις παρέες οι θρασύδειλοι οι χυδαίοι μέχρι το πάτο της ψυχής τους.
Χίτες, ταγματασφαλίτες της κατοχής στον 21ο αιώνα, στην Αθήνα του 2014

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, πως αρχίζουν να τον επικαλούνται; Ποια είναι η θέση τους για το Mall; Ποια είναι η θέση τους για το αρχαιολογικό πάρκο; Γιατί, γράφτηκε πριν λίγες μέρες και σε αυτό το blog, σκοτεινό σχόλιο ενάντια στον αγώνα για προστασία και αναβάθμιση του χώρου, που παραπέμπει κατ΄ευθείαν στο ύφος και στη φρασεολογία τους.