3.23.2014

Η Ακαδημία Πλάτωνος στο κέντρο των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ιδού η Ρόδος, ιδού και οι ..θέσεις.
Η πρόθεση της Black Rock στην οποία πούλησε η Artume να κατασκευάσει το Academy gardens στο οικόπεδο του πρώην Μουζάκη, δίνοντας "εντολή" στον Αντώνη Σαμαρά να παραβιαστούν όλοι οι νόμοι, τίθεται εκ των πραγμάτων στο επίκεντρο της εκλογικής μάχης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Δεν μετριούνται μόνο τα λόγια. Μετριούνται οι πράξεις και όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν οι παρατάξεις περνούσαν από την Ακαδημία Πλάτωνος και έδιναν υποσχέσεις. Σαν αυτές του Γ.Καμίνη στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα. Και μετά πήγε και υπέγραψε Σύμφωνο συνεργασίας με την Artume καταδικάζοντας όλη τη Δυτική Αθήνα, το οποίο ερευνάται εάν ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Και το οποίο βεβαίως επικαλείται ο υπουργός ΠΕΚΑ για να αλλάξει τους όρους δόμησης ειδικά στο οικόπεδο Μουζάκη.
Λόγια έλεγε και ο Γ. Σγουρός. Μεγάλα λόγια. Αλλά πήγε και ενέκρινε μαζί με τους συνεργάτες του της Ν.Δ, την περιβαλλοντολογική μελέτη της Artume χωρίς καν να ψελλίσει κάποια δικαιολογία για αυτό. Λόγια και ψήφο στο Περιστέρι, ενάντια στο Academy gardens έδωσε και ο δήμαρχος Περιστερίου. Αλλά μετά από αυτή την ψηφοφορία δεν έκανε απολύτως τίποτε, ούτε καν την γνώμη που ήταν υποχρεωμένος να ζητήσει ο Γ.Μανιάτης πριν αλλάξει τους όρους χρήσεων γης.
Κι όλοι αυτοί θα ξαναμιλήσουν για το καλό των δημοτών τους και των περιοχών τους....Και στην πράξη έχουν ήδη υποταχθεί στις πολυεθνικές που απαιτούν την καταπάτηση των νόμων. Φθάνοντας μέχρι το σημείο όχι μόνο να αγνοούν το Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά να το ...εκβιάζουν. Για το δικό τους καλό βεβαίως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: