3.09.2014

Θα απαντήσει ο κ.Καμίνης επί των ισχυρισμών της Artume;

Στην αγόρευσή του στο ΣτΕ στην κύρια εκδίκασης της προσφυγής των 42 κατοίκων κατά της απόφασης του ΥΠΕΚΑ για το συντελεστή δόμησης, ο συνήγορος της  Artume, διατύπωσε , ενώπιον των δικαστών, τον εξής ισχυρισμό:   Ανέφερε πως ο  δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υπέγραψε προσωπικά το σύμφωνο συνεργασίας με την Artume (πριν το περάσει από το δημοτικό συμβούλιο) επειδή όπως είπε  ο χώρος του  Αρχαιολοικού Πάρκου μας γίνεται σημείο  συγκέντρωσης "περιθωριακών τύπων".


Ο κ. Καμίνης που έχει ήδη αναφερθεί προσβλητικά για τους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνος στο δημοτικό συμβούλιο, αποκαλώντας "τραμπούκους" όσους διαφωνούν με το εμπορικό κέντρο, ως σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί για τον ισχυρισμό της Artume στο ΣτΕ. Άλλωστε, τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο δήμος Αθηναίων έκαναν την επιλογή να μην εμφανιστούν στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας.

Θα μας απαντήσει ο κ. Καμίνης αν έχει δίκιο ο κ.συνήγορος της Artume; 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων. Απορώ που βρίσκουν τα 2ψηφια ποσοστά του, που όποιον Αθηναίο και να ρωτήσεις στον δρόμο, γνωρίζει, ότι ο προστατευόμενος «ανεξάρτητος » του Σημιτοβενιζέλου και των 58 , άλλη δουλειά δεν κάνει παρά (κατά τα δημοσιεύματα περί ΜΚΟ στον δήμο ) να βάζει υπογραφές σε κρυφά μνημόνια , να του τα βγάζουν στην φόρα στο δημοτικό συμβούλιο και αυτός……. να κάνει τον αδιάφορο, « δεν ομιλώ , δεν είμαι εδώ , δεν ξέρω δεν γνωρίζω αλλά έχω σώσει την Αθήνα από τον οικονομικό όλεθρο » μια Αθήνα που χειρότερη δεν έχουν ματαδεί τα μάτια μας.
Οι αποτυχημένοι δεν απαντούν ποτέ, κρύβονται , φοβούνται, είναι δειλοί.
Γιατί εάν εμείς , οι απλοί δημότες που τον ταΐζουμε είμαστε τραμπούκοι και περιθωριακοί, αυτός και οι φίλοι του, που τους ταΐζει με τα δικά μας τα χρήματα, πως μπορούμε να τους φωνάζουμε ?
Αλλά δεν χρειάζεται να τους τα πούμε εμείς, καθημερινά οι τίτλοι των εφημερίδων , με τα παχιά γράμματα , τους ρεζιλεύουν, αν γνωρίζουν τι είναι το ρεζίλι.
Ορέστης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα απαντήσει....Κρύβεται....ο άρχοντας της Αθήνας όλα κρυφά τα κάνει.Μόνο όταν τον καλεί η αρχοντοπούλα της 4ης κοινότητας για κανά προεκλογικό παρτάκι βγαίνει με βαριά καρδιά, για να βγει και καμιά φωτογραφία με τους υποβαθμισμένους...
Ετσι για να μην τον πούνε και ακατάδεκτο αυτόν με τις καλές παρέες του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των ακέραιων πολιτικών που ζουν μες την ανέχεια με μισθούς πείνας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δειλοί μόνο ενοχοποιούν .Τα μάθαμε καλά τα κόλπα τους τα τελευταία 5 χρόνια.
Τους επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς , γιατί τους πηγαίνει γάντι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμίνης με τον Σημίτη...τώρα μάλιστα...Ο ανεξάρτητος δημοκράτης που δεν έχει αφήσει μνημόνιο για μνημόνιο , (και όλα κρυφά ) που να μην έχει υπογράψει...
Α να ..εξαφανιστείτε κομματόσκυλα δεν ντρέπεστε , που έτσι και χάσετε την μάσα το μοναδικό ποσοστό που θα έχει ο προστατευόμενος σας θα είναι μείον 58 .
JET