3.20.2014

Αμίλητοι, κατ' εντολήν ψήφισαν Σγουρός και Ν.Δ υπέρ της Artume

Σε τόσο κρίσιμες εποχές, όπου το δημόσιο συμφέρον, τα κοινά αγαθά ξεπουλιούνται για έναν καλό μισθό σε άγνωστες off shore, δεν περιμένει κάποιος από τους πολιτικούς της κεντρικής κυβέρνησης να νιώσουν ντροπή ή να έχουν τσίπα. Για τους εκλεγμένους όμως της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης η κατάσταση είναι αλλιώς.
Όχι τίποτε άλλο, σε ενάμιση μήνα έχουμε εκλογές.
Δεν καταλαβαίνουν όμως τίποτε ούτε αυτοί. Άπαξ και δόθηκε η εντολή, γραμμή υπέρ των συμφερόντων ξένων πολυεθνικών που απαίτησαν με επιστολή τους στον Σαμαρά(επιστολή Μακ Κόρμακ σε Αντώνη Σαμαρά) να ανοίξει ο δρόμος έστω και με όλες του κόσμου τις παρανομίες, υπάκουσαν. Σαν άβουλα στρατιωτάκια.

Ο λόγος για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής υπό του περιφερειάρχη κ. Σγουρού. Ο οποίος μαζί με τους εκλεκτούς της Ν.Δ στις δυο παρατάξεις, ήταν οι μόνοι που με την ψήφο τους ενέκριναν την περιβαντολλογική μελέτη της εταιρείας Artume για το Μουζάκη. 
Καμία σημασία δεν είχε για τους εν λόγω κυρίους και τους συμβούλους των παρατάξεων ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ πως εκκρεμεί απόφαση του ΣτΕ για τον συντελεστή δόμησης στην περιοχή. Καμία σημασία για αυτούς δεν είχαν τα στοιχεία που προσκόμισαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Ο Αγγελος Χάγιος της Αντικαταπιταλιστικής Ανατροπής, η Ρένα Δούρου της "Δύναμη Ζωής", η "Αττική Συνεργασία", "Η ΑΝΑΣΑ", η "Λαϊκή Συσπείρωση" ζήτησαν αναβολή της συζήτησης και στις ομιλίες τους ανέλυσαν το γιατί. 
Ας μην ξεχνάμε πως η Artume υπέγραψε προσωπικό ατομικό Σύμφωνο προθέσεων με τον Γιώργο Καμίνη, δήμαρχο Αθήνας, αποφασίζοντας για ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα.
Ο δήμος Περιστερίου όταν το είχε μάθει αντίδρασε ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο. Προεκλογικά όμως ο Α.Παχατουρίδης, δήμαρχος Περιστερίου εξαφανίστηκε, αποδεχόμενος την καταστροφή του δήμου και της αγοράς του, επειδή θα είναι υποψήφιος στις εκλογές(;).
Ακόμη κι όταν ορισμένοι σύμβουλοι ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ που άκουσαν τι ακριβώς συμβαίνει τόλμησαν να πουν "αν είναι έτσι τα πράγματα να αναβάλλουμε τη συζήτηση", η διοίκηση Σγουρού-Ν.Δ στην περιφέρεια απέδειξε την πυγμή της υποταγής τους.
Χωρίς να επιχειρηματολογήσουν, χωρίς καν να μιλήσουν για το θέμα αυτό, χωρίς να εξηγήσουν, έθεσαν το ζήτημα σε ψηφοφορία. Και φυσικά το πέρασαν κατά πλειοψηφία με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.
Όλοι οι υπόλοιπο καταψήφισαν και ορισμένοι εγκατέλειψαν την αίθουσα....
Έτσι ο Γ. Σγουρός και οι σύμβουλοι της Ν.Δ μπήκαν στην ένδοξη ομάδα των πολιτικών που στοχεύουν στην εκβίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και των κατοίκων της Ακαδημίας Πλάτωνα και του Περιστερίου. Μαζί με τους Γ. Παπακωνσταντίνου. Γ. Καλαφάτη, Γ. Μανιάτη, Γ.Καμίνη προστίθενται στο έγκλημα του Μουζάκη που θα βάλει ταφόπλακα στις αγορές της Δυτικής Αθήνας, ο Γ. Σγουρός και ο Α.Παχατουρίδης.
Εύγε τους...

Μ.Π. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόβατα δεν μιλάνε ,κάνουν μπεεεε...Τι να πουν οι οκνηροί...θα χάσουν τον μισθό τους .
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να πουν τι? Έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται??
Έχουν ιδέα για τα σχέδια της εταιρείας?
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σχετική Κεφαλίδου του ΠΑΣΟΚ, το 2008, αντινομάρχης Αθηνών, που έβγαινε στο Σκάι,και ορκιζόταν , ότι το υπό κατασκευή Διοικητήριο της Νομαρχίας , στην Αίμωνος, είναι δίπλα από το Μέτρο των Σεπολίων...?????
Ε!!!!όσο ένοιωθε αυτή τότε άλλο τόσο νοιώθουν και αυτοί τώρα..Αδιάβαστοι και ανίκανοι, θα σπείρουν τον όλεθρο σε Αθήνα Περιστέρι, Νίκαια, Μπουρνάζι, Ρέντη και λοιπά...