3.05.2014

Φώτης Κουγιουμτζής:Το Περιστέρι λέει "όχι" στην Artume

Δήλωση για την αλλαγή χρήσης γης του χώρου ΜΟΥΖΑΚΗ

Η δημοτική παράταξη των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι, ενόψει της οριστικής εκδίκασης στο Στ.Ε. στις 5-3-2014 της προσφυγής που αφορά στο χώρο της πρώην ιδιοκτησίας ΜΟΥΖΑΚΗ, εκφράζει τη συμπαράσταση της στον αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης, της Διοίκησης του κ. Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων και της εταιρίας Artume SA, για την ανέγερση Εμπορικού Κέντρου (Mall) σε αυτόν το χώρο.
Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να θιγούν εκατοντάδες μικρομεσαίοι έμποροι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, μεταξύ της οποίας βρίσκεται και το Περιστέρι, που είναι μια Πόλη με οδυνηρό μέχρι σήμερα απολογισμό «λουκέτων» και μαρασμό των υπαρχουσών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξαιτίας της μνημονιακής λαίλαπας της συγκυβέρνησης και της Τρόικας.

Είμαστε αγωνιστικά αντίθετοι στα σχέδια της Artume SA για την ανέγερση Εμπορικού Κέντρου. Το επιχείρημα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας δεν μας πείθει γιατί είναι προφανές ότι οι απώλειες θέσεων εργασίας λόγω «λουκέτων» θα είναι πολλαπλάσιες.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση του κ. Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να σταθούν με το μέρος των πολιτών και όχι με το μέρος των ιδιωτικών συμφερόντων.
Το μέλλον των Πόλεων των Αθηνών και του Περιστερίου είναι κοινό, ανήκει στους κατοίκους του σήμερα και του αύριο και γι αυτό είναι μεγάλη η ευθύνη όλων μας να συμβάλλουμε θετικά με όλες μας τις δυνάμεις ακούγοντας και υιοθετώντας την φωνή της κοινωνίας.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
με την παράταξη «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι»
4/3/2014

από το Γραφείο τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο "επιτυχημένος " δήμαρχος των λουκέτων της Αθήνας, ρώτησε κανέναν άλλον πριν υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με την ARTUME? Φυσικά και όχι....
Και παίρνει στο λαιμό του τον εμπορικό κόσμο και των υπόλοιπων περιοχών μετά την υποβάθμιση του εμπορικού κέντρου της Αθήνας..
Ο στηριζόμενος "ανεξάρτητος"από το ΠΑΣΟΚ δεν περιμέναμε πως θα πήγαινε κόντρα στην πολιτική των μνημονιακών φίλων του.
Ντροπή και τσίπα δεν έχει?