3.29.2014

Όταν ο Παχατουρίδης κρύβει το κεφάλι στην άμμο και δεν "βλέπει" το Academy gardens

Ανταπόκριση από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου περιστερίου

** Σημ. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Περιστερίου πριν δυο χρόνια έλαβε ομόφωνη απόφαση ενάντια στην κατασκευή του Academy gardens. Δυο χρόνια μετά η διοίκηση Παχατουρίδη όχι μόνο δεν θέλει να αναφέρεται στο θέμα αλλά πασχίζει να το εξαφανίσει από την επικαιρότητα του δήμου.

Την Πέμπτη 27/3, είχε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου. Οι δημοτικές παρατάξεις «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου» και «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή», κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων, έβαλαν το θέμα της στάσης του δήμου για το νέο Mall στο χώρο του πρώην Μουζάκη. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε ο δήμαρχος (που δεν ήταν εκείνη τη στιγμή παρών) και η δημοτική αρχή σε ποιες ενέργειες προχώρησαν εδώ και δύο χρόνια, μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενάντια στην αλλαγή των χρήσεων γης και την ανέγερση του Mall, για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, των εργαζόμενων και της πόλης.Απάντησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Παναγιώτης Λύκος. Πως απάντησε; Επιτέθηκε στις δύο παρατάξεις γιατί «δεν μιλάνε για το δήμο Αθήνας, τον Καμίνη και τον Σγουρό»!!!

Και συνέχισε: «… η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έφτασε στο ΣτΕ και γι αυτό έχει σταματήσει»!!!!Διαμαρτυρήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που έκαναν τις ερωτήσεις, του ζήτησαν να επανορθώσει και να ακουστούν κάποιοι από τους κατοίκους Ακ. Πλάτωνα – Σεπολίων που είμαστε εκεί. Βέβαια, δεν θέλησαν να ακουστεί η πραγματικότητα.
Έτσι, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου που τον ενδιαφέρει πολύ άμεσα το θέμα έμεινε όχι μόνο με λειψή πληροφόρηση, αλλά με παραπληροφόρηση. Ο καθένας μπορεί πια να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη διοίκηση Παχατουρίδη και το πώς αντιλαμβάνεται την «επιτυχημένη θητεία». Ο Εμπορικός Σύλλογος θα αναγκαστεί σύντομα να βγει από τη νιρβάνα, όπως τουλάχιστον δήλωσαν ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Περιστερίου.

Κ. – Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: