3.13.2014

Καταγγελία για τη συκοφαντική επίθεση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, εναντίoν των εκπαιδευτικών

Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την άθλια και συκοφαντική επίθεση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, ενάντια στους εκπαιδευτικούς συναδέλφους μας του 6ου Εiδικού Δημοτικού Σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα και για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, συνάδελφοι του  σχολείου προσκλήθηκαν στη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής της 25ης Φεβρουαρίου 2014 με σκοπό να ενημερώσουν την επιτροπή για τη διάρρηξη που έλαβε χώρα στη σχολική τους μονάδα την 9η Φεβρουαρίου 2014. Οι συνάδελφοι αφού έδωσαν όλες τις πληροφορίες για το συμβάν και τον εξοπλισμό που χάθηκε, απαίτησαν την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στο σχολείο και κατέθεσαν παρελθόντα έγγραφα του σχολείου προς τη Σχολική Επιτροπή, στα οποία εξέθεταν τα προβλήματα ασφάλειας της σχολικής μονάδας και ζητούσαν επειγόντως μέτρα για τη λύση τους. Η απάντηση του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής ήταν: «Δε βάζω συναγερμό με όλους τους εκπαιδευτικούς να έχουν κλειδιά. Δεν ξανάκουσα πουθενά να έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί κλειδιά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

3 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Η ραδιουργία είναι η δύναμη των αδύνατων. Ακόμα και ο ανόητος είναι ικανός να βλάπτει.
.....Σαίξπηρ.....

Αν μπορούσε να καταλάβει η να καταλάβουν τι έχει προσφέρει!!!! τόσα χρόνια ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, θα έπρεπε να είχαν ζητήσει την αποπομπή του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείς να γράψεις κάτι για έναν ανίκανο και ψεύτη.
Τι να του γράψεις , ντροπή...Δεν την γνωρίζει την λέξη...Τι να του γράψεις φιλότιμο,ανθρωπιά? Πέρα βρέχει..
Θεσούλα και μισθός εξασφαλισμένος και υποκλίσεις στον δήμαρχο που δεν μπορεί τελικά να ξεχωρίσει το κακό από το καλό.
Πλεόνασμα του δήμου με απολύσεις και μερικοί άχρηστοι στις θέσεις τους για να σπείρουν την καταστροφή.
Μακρυά από τα παιδιά μας ανίκανοι.

Ανώνυμος είπε...

" Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα,
το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,
και ως προς το σύμπαν
διατηρώ κάποιες αμφιβολίες"
Albert Einstein

αντί άλλου σχολίου για τον γνωστό κ. Κοντό