2.07.2014

Κλείνουν το κατάσταστημα της Εθνικής στον Άγιο Γεώργιο

ΛΕΜΕ "ΌΧΙ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Στο χορό της «συγχώνευσης» - έτσι λέγεται πια η κατάργηση- υποκαταστημάτων, μπήκε και η Εθνική. Αφού ανακεφαλαιοποιήσαμε όλες τις τράπεζες, φορτώνοντας «δημόσιο χρέος» μέχρι και στα δισέγγονά μας, τώρα αυτές «αναβαθμίζουν» την εξυπηρέτησή μας.
Το Υποκατάστημα της Εθνικής – Σπ. Πάτση και Σερρών, στον Αϊ Γιώργη, καταργείται. Οι συνταξιούχοι (σιγά μην σκεφτούν την ηλικία τους) και οι μισθωτοί, οι έμποροι και άλλοι επιχειρηματίες μιας πολύ μεγάλης περιοχής μένουν χωρίς εξυπηρέτηση. Από τον Άγιο Τρύφωνα, τουλάχιστον, μέχρι τις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως και από την Δημοσθένους, τουλάχιστον, μέχρι τη Λ. Αθηνών, πρέπει να τρέχουμε αλλού. Να υπολογίσουμε και όλες τις επιχειρήσεις μεταξύ Αθηνών – Ιεράς Οδού – Κωνσταντινουπόλεως για να κατανοήσουμε την αναστάτωση που δημιουργείται.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες συγκεντρώνουμε υπογραφές στο Υποκατάστημα για να μην καταργηθεί. Με τα χρήματά μας κερδίζουν, ας το σκεφτούν.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει ότι ακριβώς έγινε και με το ξεπούλημα της Αγροτικής από την Τράπεζα Πειραιώς....
Αφού έκλεισε το κατάστημα της οδού Λένορμαν συνωστίζονται στο πεζοδρόμιο πλήθος κόσμου , γιατί είναι αδύνατον να μπει στο πολύ μικρό κατάστημα της Πειραιώς, το οποίο με 4 υπαλλήλους με τεράστια υπομονή πληρώνουν την αδιαφορία των διοικήσεων.
Πλήρης εξευτελισμός για τους κατοίκους , συνταξιούχους και μη του Κολωνού, Ακαδημίας Πλάτωνα, Κολοκυνθούς, Σεπολίων και Λόφου Σκουζέ.
Εκτός από μεμονομένες καταγγελίες , η υπεύθυνη της 4ης κοινότητας προτιμά να διαφημίζεται μέσα από το νέο προεκλογικό blog της που φτιάχθηκε για αυτήν και μόνο, και ποιος ξέρει πόσο στοίχισε , για να προβάλλει τα ανύπαρκτα έργα της, καθώς και τα κοψίματα των πιτών της , σε ιδιωτικούς αθλητικούς συλλόγους...με την παρουσία Δημάρχου,ο οποίος εκτός από το μνημόνιο με την ARTUME δεν ακούσαμε να παραπονείται η να υπογράφει καμιά καταγγελία για τον απόλυτο εξευτελισμό των ταλαιπωρημένων συνταξιούχων ηλικιωμένων της πρώην Αγροτικής της συνοικίας προς την διοίκηση της Πειραιώς.
Κοντάει όμως να δυσαρεστήσει τους "επενδυτές"του????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...