2.13.2014

Ανοιχτή Πόλη: Ο Καμίνης στηρίζει την Artume!

Κριτική από την Ανοιχτή Πόλη στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη  για τον περίφημο απολογισμό της 3ετίας του στο Δήμο. Η Ανοιχτή Πόλη κατηγορεί ...ανοιχτά πως "δημοτική πλειοψηφία στηρίζει σταθερά τα μεγάλα επιχειρηματικά  συμφέροντα, το μεγάλο κεφάλαιο". Ειδικά για την περιοχή μας αναφέρει πως η δημοτική αρχή "στήριξε την Artume στην Ακαδημία Πλάτωνος, δίδοντας άδεια κατεδάφισης του βιομηχανικού μνημελιο Μουζάκη".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμίνης στηρίζει την ARTUME...Τον Καμίνη ποιος θα τον στηρίξει???
Η Πρόεδρος του 4ου με το προεκλογικό διαφημιστικό ανεπάρκειας της blog , που θα τρέξει να χωθεί?
Πολλά γέλια αγαπητοί μου στην όμορφη υποβαθμισμένη γειτονιά της Ακαδημίας Πλάτωνα..

Γεωργία είπε...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω καταμπερδευτεί...
Ο Καμίνης στηρίζει την ARTUME(γνωστό αφού το βροντοφώναξε και σαν άρχοντας που ήταν και ήθελε να προλάβει, υπογράφει και μνημόνια συνεργασίας με την εταιρεία!!!!) Κουβέλης στηρίζει Καμίνη , ο οποίος Καμίνης έχει αντιδήμαρχο την Μαρία την κόρη του Κουβέλη, ο οποίος Κουβέλης, έκανε πέτρα την καρδιά του και στηρίζει την οικογενειοκρατεία που παλιά κατηγορούσε , και καμαρώνει την κόρη του Μαρία στη παράταξη του Καμίνη , και κατ΄επέκταση και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας , το οποίο δημοτικό συμβούλιο της πλειοψηφίας του δήμου της Αθήνας , σύσσωμο να ψηφίζει την μετάβασή της στην Κίνα , για κάποια σεμινάρια....κάτι για μετανάστες μπουρ μπουρ έλεγαν...κάτι σαν Ομόνοια -Κολωνός (έτυχε να είμαι σε αυτήν την συνεδρίαση στο δημαρχείο)....και εδώ σταματώ για να θαυμάσω το (μείον) ποσοστό του πρώην μνημονιακού και νυν αντιμνημονιακού να στηρίζει τον κύριο που σκοτείνιασε όλη την Αθήνα ....

Κ.Α. είπε...

Ο κ. Καμίνης στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως τον δήθεν "πολυχώρο πολιτισμού" της Artume στο πρώην Μουζάκη. Το έκανε υπογράφοντας "μνημόνιο συνεργασίας" που αποτέλεσε κύριο έγγραφο για το πέρασμα της τροποποίησης των χρήσεων γης από τον Οργανισμό Αθήνας. Ένα μνημόνιο για το οποίο δεν ενημέρωσε καν το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε πριν ούτε μετά την υπογραφή του (την έχουν ανάγκη φαίνεται αυτήν τη μεθόδευση τα κάθε είδους μνημόνια).Όμως, δεν έχει το θάρρος να εκπροσωπηθεί ο Δήμος στο ΣτΕ και να πει μια γνώμη για τη λαθροχειρία του ΥΠΕΚΑ να εξαιρέσει το οικόπεδο της Artume από το ΠΔ για μείωση των συντελεστών δόμησης - υψών στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου.Ή μήπως συμφωνεί δια της απουσίας και της σιωπής προσπαθώντας να το κρύψει εν όψει εκλογών; Αντίθετα, αφέθηκε η Artume να πλαταγίζει τη σημαία του "μνημονίου" στο ΣτΕ, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό έχει παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκριθεί!Έχει γίνει κάτι τέτοιο και πότε; Να απαντήσουν οι δημοτικές παρατάξεις.