2.18.2014

Ο Μανιάτης υπέγραψε για το "Academy Gardens", παραμερίζοντας το ΣΤΕ

Κι όμως το έκαναν και αυτό! Ενώ η υπόθεση του χώρου  του πρώην Μουζάκη (νυν Artume) βρίσκεται στο ΣτΕ, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος αγνόησε τη γνωμοδότηση του Δικαστηρίου για τη μείωση του συντελεστή, ο  υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε την απόφαση της τροποποίησης  του Γενικούλ Πολεοδομικού Σχεδίου στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο από Βιομηχανικό Πάρκο, σε Βιομηχανικό Παρκο προς εξυγίανση. Θυμίζουμε πως για τη στάση του ΥΠΕΚΑ είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας"


Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της "Ναυτεμπορικής" (13.02.2014) με τίτλο "επένδυση 240 εκατ. ευρώ ανθίζει στο <>" η νέα χρήση προβλέπει εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και αναψυχής. Σημειώνεται πως θα ακκολουθήσει "πρόταση Προεδρικουύ Διατάγματς που θα εναρμονίζεται με την παραπάνω απόφασης.

 Η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Academy Gardens, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  το σχέδιο των "επενδυτών" περιλαμβάνι τη "δημιουργία ενός σύγχρονου  κέντρου εμπορίου και ψυχαγωγία σε οικόπεδο 19.737 τμ, το οπποίοο θα αποτελείται από ένα ισόγειο, δύο ορόφους, το δώμα και πέντε υπόγεια, με συνολική δόμηση 47.338 τμ. Θα περιλαμάνει καταστήματα λιανικής πώλησης με υπεραγορές και μικρότερα, χώρους εστίασης, αιθοσυες κινηματογράφου, γραφείο και υπόγειο πάρκιγν 2.015 θέσες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο δώμα του κτηρίου θα είναι δυνατή η θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, ενώ η ταράτσα αυτή είναι...πράσινη! 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός ψήφισε την εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ , και αυτοί …οι αθώοι , συνεχίζουν παρά την θέληση μας να κυβερνούν , ενώ βγαίνουν τα σκάνδαλα τους , καθημερινά στον αέρα.
Ο κ. Μανιάτης , κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκε να πετάει στα κεφάλια μας πέτρες – γκαφάρες , της δωρεάν παροχής ηλεκτρικού ρεύματος , που τον ίσιωσε ο μεγάλος των οικονομικών , ο ορεξάτος λοιπόν «σύντροφος» της παράταξης των μιζών, των ΜΚΟ , των υποβρυχίων και….και….και…. ,γράφει στα παλιά του τα παπούτσια (που δεν έχει ) όπως και οι σύντροφοι του , οι αδιάβαστοι , αγνοώντας την γνωμοδότηση του Δικαστηρίου για τη μείωση του συντελεστή δόμησης ,περιφρονώντας και την εισαγγελική έρευνα για την στάση του στο συγκεκριμένο 4γωνο.
Αλήθεια κε Μανιάτη πως πειστήκατε και υπογράψατε????

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουν να υπογράφουν όταν τα σκάνδαλα τους συνεχίζουν να μας καταπλακώνουν κάθε μέρα...Τι είναι αυτοί ρε παιδιά??
Από που ξεφύτρωσε αυτός??
Που ήταν πριν ο πασόκος?

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο αρχηγός του συνεργάστηκε με την ΝΔ για να μας στείλουν στα κάτεργα έτσι και αυτός μόλις διάβασε ότι από το δώμα του κτηρίου θα είναι δυνατή η θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, ενώ η ταράτσα αυτή θα είναι... πράσινη, σκέφτηκε ότι είναι το success story της κυβέρνησης που υπηρετεί….. η λογική έχει μικρή σημασία.
Δημοκρατία από μικρά ανθρωπάκια…

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το ΣΤΕ οι ΠΑΣΟΚΟΙ το γράφουν στα Louboutin παπούτσια τους (ανδρικά για λίγους , όπως κατάντησε και το ΠΑΣΟΚ ) … κάτι είναι και αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι σε λίγο καιρό στα καταστήματα της φουσκοενπένδυσης της ARTUME , τα κινέζικα παπούτσια θα κάνουν θραύση στο MALL τους…
Μπράβο Μανιάτη με τα ωραία σου. Και εσύ δεν πρόλαβες να διαβάσεις την φούσκα????

Ανώνυμος είπε...

Ο επιτυχημένος Γιάννης Μανιάτης που μέχρι στιγμής δεν έχει εγκρίνει σχέδια MALL πάνω στο Παλαμήδι (είναι ικανός) συνέβαλε αποφασιστικά στην μείωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, που οδήγησε σε αδιέξοδο πολλά νοικοκυριά και ανάγκασε επιχειρήσεις να μην μπορούν να λειτουργήσουν λόγω κόστους της ενέργειας, με τις συνεχείς συσκέψεις του για την μείωση της τιμής του αερίου από τη Ρωσία , και ανακοινώσεις για τα πήγαινε έλα Μανιάτη , Σαμαρά , και Πούτιν ……με πολλά μηδενικά αποτελέσματα…
Δούλοι ,πότε θα κρυφτείτε?

K. είπε...

Μετά τη Reds, που στα υπέρ της δικής της απόπειρας περιλάμβανε τα "περί θέας" του αρχαιολογικού χώρου "από πάνω", νάσου κι άλλος, για το Μουζάκη αυτή τη φορά. Πανομοιότυπα επιχειρήματα μιας κοινής αντίληψης των επενδυτών για το πως πρέπει να βιώνουμε την επαφή με τον πολιτισμό μας

Ανώνυμος είπε...

Πολύ παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από τα νιάτα του. Τώρα, όμως, χώρεσε σε κυβέρνηση. Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάντλητοι σε παραμύθια , ακούραστοι σε υπογραφές.....
Και στην Αργολίδα περνάμε ωραία με τον αυθεντικό Πασόκο παλαιάς κοπής,ο οποίος σε κάθε ευκαιρία μας διαβεβαίωνε ότι είχε εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου !!!!τους οποίους και στήριζε με όλες του τις δυνάμεις, με τις πρωτοποριακές του ιδέες όπως το «Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών» (ΕΤΚΑΓ) !!!!!!, 150 δις Ευρώ σε βάθος 25-30 χρόνων (φούσκα εξαγγελία ), και άλλα και άλλα....
Ένας ΠΑΣΟΚΟΣ που έχει στην καρδιά του την γενέτειρά του και όλη την Ελλάδα...και σε κάθε εκλογές θα κάνει την αυτοκριτική του..
Όμηρος Συμένης.

Ανώνυμος είπε...

Χώρεσε στην κυβέρνηση μετά την πρώτη χαιρετούρα με σαμαρά στην πρώτη κατάθεση προυπολογισμού..
άδικα έτρεχε για χαιρετούρα???
Σωτήρης.

Ανώνυμος είπε...

O επιτυχημένος με την πρωτοποριακή ενεργειακή πολιτική του ; Δεν πιστεύω ότι υπέγραψε.Προσέχει γιατί έχει τσίπα , επάγγελμα , και δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική..
Κάτι γνωρίζουμε και μεις στην Αργολίδα..
Από τους παλιούς του Πασοκ και καλός φίλος με ΓΑΠ , ποτέ δεν θα υπέγραφε (άσχετα με τα μνημόνια) χωρίς να γνωρίζει πόσο φούσκες είναι οι φούσκες.
Έχει κάνει μηδέν έργα σε Ναύπλιο και Αργος αλλά εμείς τον αγαπάμε από τις πολλές άσφαιρες επερωτήσεις που έκανε στην βουλή...για τον λαό της Αργολίδας.Στις επόμενες εκλογές θα τον προτιμήσουμε....για να τον ξαναστείλουμε στο παλιό του επάγγελμα που δεν του έχει λείψει..

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνουν σκάνδαλα στον αέρα.....
Θα βγουν σκάνδαλα στον αέρα....

Κ.Α. είπε...

Μάλλον έχουν καταφέρει να μας κάνουν να γνωρίζουμε λίγα. Ο κ. Μανιάτης για τον οποίον πολλοί εκφράζετε απορία "πως υπέγραψε;" και άλλοι έχετε την εκτίμηση ότι "είναι προσεχτικός", είναι ο υπουργός "περιβάλλοντος" που με δικό του νόμο παραδίδει τα δάση στο θάνατο (από λατομεία μέχρι χωματερές θα μπορούν να γίνουν) και με δικό του σχέδιο νόμου βαφτίζει την "ιδιωτική πολεοδόμηση" σαν "περιβαλλοντική αναβάθμιση".Θα δίσταζε να υπογράψει μια τροποποίηση ΓΠΣ για την οποία έχει εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του δήμου και του κ. Καμίνη με υπογραφή του σε μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας του κ. Σγουρού;Όχι!Εξ άλλου είναι βουλευτής Αργολίδας. Γι αυτό διστάζει με το Mall στο Παλαμίδι. Έχει πολιτικό κόστος στο Ναύπλιο, το μετράει και τον νοιάζει ακριβώς μέχρι εκεί.