6.10.2013

Εμπορικό στην Ακαδημία Πλάτωνα, με το καλό και στην Ακρόπολη!Αυτή την Πέμπτη ο Δήμος Αθηναίων τοποθετεί Εμπορικό Κέντρο στην είσοδο της Αθήνας, δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, και ύστερα από "αίτημα" της Artume, με προσωπική επιστολή στο Πρωθυπουργικό Γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.  Η εγκατάσταση του εμπορικού κέντρου, με Συντελεστή Δόμησης 2,4 (;) γίνεται με τροποίηση του Γενικού Πολεδομικού Σχεδίου με το χαρακτηρσιμό του πρώην εργοστασίου Μουζάκη, ως  "ΒΙΟΠΑ προε εξυγίανση", με εισηγήτρια την αντιδήμαρχο, Ε. Κοντοσταθάκου. Επίσης συζητείται το Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων, με τον ΟΠΑΝΔΑ και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού,  για το Ψηφιακό Μουσείο της Ακαδημίας Πλάτωνος. 
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:


Έγκριση για Α. την τροποποίηση του Γ.Π.Σ. Δήμου Αθηναίων, στο Ο.Τ. 124, Περιοχής 75, του ΒΙΟ.ΠΑ. της Ακαδημίας Πλάτωνος με χαρακτηρισμό «ΒΙΟ.ΠΑ. προς εξυγίανση» και Β. το φάκελο Περιβαλλοντικού Προελέγχου για τη Σημειακή Τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Αθηναίων στο Ο.Τ. 75/124. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 213/13 Πράξη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής )  (Δ/νση Σχεδίου Πόλεως και Πολεοδομίας- Τμήμα Υποστήριξης Οικον. Επιτροπής – Ποιότητας Ζωής) (Σχετ. Γεν. Πρωτ.  128785-13) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ε. ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ

Έγκριση των  πολεοδομικών ρυθμίσεων στη Γειτονιά Ακαδημία Πλάτωνος και σε τμήμα του ΒΙΟ.ΠΑ. περ. 75 της 4ης Δημοτικής Κοινότητας με τροποποιήσεις του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 190/13 Πράξη της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)  (Δ/νση Σχεδίου Πόλεως και Πολεοδομίας- Τμήμα Υποστήριξης Οικον. Επιτροπής – Ποιότητας Ζωής) (Σχετ. Γεν. Πρωτ.  128775-13) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ε. ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥΈγκριση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων , του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και τον ΟΠΑΝΔΑ για την δημιουργία και λειτουργία Ψηφιακού Μουσείου Ακαδημίας Πλάτωνος (Γραφείο Δημάρχου) (Σχετ. Γεν. Πρωτ. 128850-13) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ


2 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

Πόσο δουλικά οι δούλοι? Αυτούς εμπιστευτήκαμε για το σώσιμο της Αθήνας?
Διέψευσε κάθε προσδοκία κάθε Αθηναίου πολίτη και συνεχίζουν προκλητικά , βιαστικά να προλάβουν , για να ξεπουλήσουν τα πάντα , γιατί οι δημοτικές εκλογές είναι κοντά.
Διαβάσαμε τον Απρίλιο για τις χορηγίες στον Δήμο , των φίλων του πρώην , εκείνου που οδήγησε μια χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ , και που με χαρά αποδέχτηκε ο Δήμαρχος , για την παραχώρηση του 2ου ορόφου του παλαιού Φρουραρχείου στο Σταθμό Λαρίσης, σε οργανισμό του φίλου, για να εγκατασταθούν και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να συντονιστούν οι δραστηριότητες τους.!!!!!!!!!
Τι ωραία , πόσο ωραία , και πόσο προκλητικά δέχεται ο Δήμος χορηγίες εν ονόματι της κρίσης? Την κίνηση του την χαιρέτησε και η ΔΗΜΑΡ, της τρικομματικής… γιατί έτσι συνεχίζει να κυβερνάται αυτή η χώρα, αυτός ο Δήμος , αυτός ο λαός.. Από προκλητικούς που έχουν το θράσος και χωρίς προσχήματα , να μας κουνάνε το χέρι, να μας αποκαλούν τραμπούκους , να μιλάνε για υψηλό ηθικό πήχη , του ιδίου ύψους με τους μισθούς και τις θέσεις εργασίας ενός άλλου επενδυτή, της ARTUME, της εταιρείας με τα μπιχλιμπίδια και τα αρώματα…
Μπάτε σκύλοι αλέστε , με πρωτεργάτες , τους τοποθετημένους από τους Αθηναίους που διαψεύστηκαν αφού τους βλέπουν να διαχειρίζονται επικερδώς , αλλά μόνο για τους ίδιους , την καταστροφή που προκαλούν στην Αθήνα μας, στην περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος της ανάρτησης καταπληκτικός και πηγαίνει γάντι στον δήμαρχο της Αθήνας και τους συνεργάτες του.
Όμως όσες συμφωνίες και αν γίνονται εν αγνοία των Αθηναίων δημοτών ,κάποια στιγμή θα λάμψει η αλήθεια (τρανά αποδεδειγμένο στις μέρες μας ) και τότε ποιος θα πιστωθεί την φρίκη?