6.10.2013

Γιορτή στο Ειδικό Σχολείο

Την Τρίτη στις 7.00 το απόγευμα γιορτάζει το Ειδικό Σχολείο στο Βουστάσιο. Θα είναι η πρώτη γιορτή εκπαιδευτικών και δασκάλων μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των μαθητών και την τοποθέτηση καγκέλων και χωρισμάτων. Το άνοιγμα του Βουστάσιου και η  εγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου αποτελούσε αίτημα της γειτονιάς και έγινε μετά από μαζική πίεση των καθηγητών, των γονέων και της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος. Στο τέλος, μάθαμε, πως ορισμένοι, έστειλαν την Artume να τοποθετήσει κάγκελα στο σχολείο για να φιλοτεχνηθεί το κοινωνικό προφίλ της και τώρα θέλουν να παρουσιάσουν το "έργο" της στη γιορτή!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθώς επίσης πρέπει να μάθετε ότι η 4η κοινότητα στην εφημερίδα την οποία διανέμει σε όλο το διαμέρισμα διαφημίζοντας έργα και ημέρες των χορηγών υπαλλήλων του , το περνά σαν δικό της έργο.
Την παροιμία την γνωστή που λέει στην υγειά του βλάκα !!!!! την γνωρίζετε...
Ε!!!κάπως έτσι σκέφτηκαν οι " Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει"

Με την διαφορά όμως " οι ευεργέτες "με ονόματα και θέσεις έχουν ήδη διαφημιστεί κατά όπως πρέπει από όλους εμάς τους γονείς ....που ταλαιπωρηθήκαμε και ταλαιπώρησαν τα παιδιά μας από τους " κοιμισμένους "της κοινότητας.
Σοφία ..

Ανώνυμος είπε...

Παρουσιάστηκε και κάποιος μηχανικός ως εκπρόσωπος της ARTUME στη γιορτή. Βλέπετε, οι ικανότατοι στο δήμο Αθήνας με προεξάρχοντα το δήμαρχο, προκειμένου να γυαλίσουν το προφίλ της εταιρείας, της ζήτησαν σαν ευεργεσία να βάλει τα κάγκελα προστασίας, που οι ίδιοι με διάφορα γελοία επιχειρήματα δεν τοποθετούσαν τόσον καιρό. Με το στανιό, χορηγούς και στα παιδιά μας.