5.09.2013

Η καθαριότητα της ληψής αρχοντιάς


Τι άποψη έχουν άραγε οι σύμβουλοι της κοινότητας για τα απίστευτα βρώμικα  βρώμικα πεζοδρόμια της οδού Λένορμαν με ελάχιστη απόσταση από το καταβρώμικο, με ναζιστικά συνθήματα κτήριο της 4ης κοινότητας; Μήπως περιμένουν τη σύμβαση με την Artume για να τα καθαρίσουν; 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα χρόνια τώρα εργάζονται σε αυτό το βρώμικο κτήριο, πρώην σύμβουλοι που έγιναν αντιδήμαρχοι καθαριότητας.....τα πεζοδρόμια θα τους ενοχλήσει που το πατούν μια στις τόσες...Τα δημοτικά αυτοκίνητα είναι για τους άρχοντες που θέλουν να μας αναβαθμίσουν αφού πρώτα οι ίδιοι υποβαθμίζουν την συνοικία μας και συνοικία τους..

Ανώνυμος είπε...

Το πεζοδρόμιο δε της Εθνικής Τράπεζας είναι τόσο βρώμικο που οι σόλες των παπουτσιών καλό θα είναι να καθαρίζονται πριν την είσοδο στο σπίτι.
Στην βρωμιά φυσικά συμβάλλει και το άσχημο σε κατασκευή από πλακάκια πεζοδρόμιο το οποίο επιβαρύνει την κατάσταση.
Και στο εξωτερικό τα πεζοδρόμιο ακόμα και οι πεζόδρομοι κατασκευάζονται για να διευκολύνουν τους πεζούς και όχι για να τους ταλαιπωρούν.
Όποιος από τον Δήμο επέλεξε αυτό το σχέδιο του πεζοδρομίου για όλη την Αθήνα πρέπει να ήταν άσχετος με την καλαισθησία και ανίκανος να σκεφτεί το πρόβλημα συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν την στέρηση της όρασης.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Εσείς εκεί του 4ου μην περιμένετε να σας καθαρίσει τα πεζοδρόμια η ARTUME πάρτε και καμιά σκούπα μήπως και σας σώσει την υποτροφία που περιμένετε....κα Πρόεδρε...