5.22.2013

Ανοιχτή συζήτηση για τη διοργάνωση αντιφαστικής συναυλιας στην Ακαδημία Πλάτωνος

Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού- Σεπολίων- Ακαδημία Πλάτωνα 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Μαΐου, στις 7:30 μ.μ., στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού – Σεπολίων – Ακαδημίας Πλάτωνα (Αμφιαράου 153, Μετρό Σεπόλια) καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση - συνέλευση τις συλλογικότητες, τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, για να αποφασίσουμε, να προγραμματίσουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί τη διοργάνωση αντιφασιστικής συναυλίας στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.



Η συντονισμένη δράση ενάντια στη φασιστική και ρατσιστική απειλή αλλά και στην εντεινόμενη κρατική καταστολή, κρίνεται περισσότερο από ποτέ  αναγκαία, προκειμένου να υπερασπιστούμε εργατικά και  δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.


Απέναντι στις φασιστικές προκλήσεις, στην τρομοκρατία και στην εξάπλωση του φόβου στην κοινωνία που έχουν ως στόχο να καταστείλουν την ελεύθερη έκφραση και δράση και ν’ αποτρέψουν κάθε εργατική διεκδίκηση, εμείς απαντάμε με ενότητα, αλληλεγγύη και αγώνα ντόπιων και μεταναστών εργατών, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών και μαθητών.


Καλούμε όλους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη νέα πρωτοβουλία των φορέων και των κατοίκων των γειτονιών μας και τις δράσεις της.


Υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες γιατί είναι δική μας κατάκτηση. Υπερασπιζόμαστε τους αγώνες των εργαζομένων, κάθε λαϊκό αγώνα, γιατί σε αυτούς μπορούμε να ελπίζουμε, με αυτούς μπορούμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας.

Λέμε ΟΧΙ στο ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο που μολύνει κάθε μέρα την κοινωνία, αλλά και τη γειτονιά μας, απειλεί άμεσα τα παιδιά μας κι εμάς. Ενεργοποιούμε και σταθεροποιούμε τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά και τη συλλογική ιστορική μνήμη.

Κτίζουμε γειτονιές ενεργητικής αλληλεγγύης, που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξία  και δεν δέχονται το «νόμο της ζούγκλας».




Δεν υπάρχουν σχόλια: