4.21.2013

Στα ψέμματα απαντάμε με ντοκουμέντα

"Τραμπουκισμοί", "όχλος" και "κουκουλοφόροι". Αυτοί είναι οι όροι που χρησιμοποίησαν ο Δήμαρχος Αθηναίων και η Πρόεδρος της 4η Δημοτικής Κοινότητας για την street art διαμαρτυρία που έγινε έξω από το κτίριο της Λένορμαν.  Και βέβαια πρόκειται για καταφανή ψέμματα που εκστομίζονται για να καλύψουν πράξεις και παραλείψεις. Το γεγονός είναι πως δεν ολοκληρώθηκε καμία ψηφοφορία, με τη διαμερισματική αρχή να καλεί την αστυνομία, επειδή φοβήκε τους συγκεντρωμένους πολίτες... Αν υπήρχε η παραμικρή εκτροπή,  θα διαπιστωνόταν από τα πληρώμαρα των  τεσσάρων (!) περιπολικών και τον αστυνομικό διευθυντή που ήρθαν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Επειδή εμείς μπορούμε να αποδείξουμε την αλήθεια των λόγων μας, σε αντίθεση με τους εκλεμένους εκπροσώπους- καθώς ...βίντεο υπάρχουν-  καλούμε τη δημοτική αρχή να μην επιμένει στη στοχοποίηση των ανθρώπων.
Ας προσέξει επιτέλους ο  κ. Δήμαρχος, ποιοι είναι εκείνοι που τον ενημερώνουν και το συμβουλεύουν και ποιοι είναι εκείνοι που εκφέρουν ρατσιστικό λόγο στην περιοχή για το Τζαμί, κατηγορώντας την Επιτροπή Κατοίκων για όσα υποστηρίζει δημόσια ο Δήμαρχος Αθηναίων για το Τζαμί.

Επειδή, λοιπόν το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια , εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο για το "στρατό των κλόουν", εξώ από την 4η Δημοτική Κοινότητα
http://www.youtube.com/watch?v=sk1vK-1ugXA&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια: