4.15.2013

Την Πέμπτη συζητούν για τους Λαχανόκηπους στο Δήμο

Και οι Λαχανόκηποι προς συζήτηση. Η Ακαδημία Πλάτωνος και η περίπτωση των "οικοπέδων Πανόπουλου" στους Λαχανόκηπους είναι το 46ο θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αυτή την Πέμπτη, με εισηγητές το Χ. Τεντόμα, την Ε. Πορτάλιου και το Γ. Αμυρά. Η Ανοιχτή Πόλη έθεσε το θέμα των ενεργειών του Δήμου σχετικά με την ακύρωση του Συντελεστή Δόμησης (2,4) στο χώρο Μουζάκη και τα αιτήματα των κατοίκων, αλλά και την προώθηση των αποφάσεων του δήμου που αφορούν στα "οικόπεδα Πανόπουλου". Ο Γ. Αμυράς από την πλευρά του επαναφέρει το ζήτημα της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων Ακαδημίας Πλάτωνος μέσω του Δημοσίου Σήματος, την επίσπευση κατασκευής του ποδηλατόδρομου, την αξιοποίηση των Λαχανόκηπων, το φωτισμό του Πάρκου, το άνοιγμα των αποθηκών της Γ' Εφορείας στο επιστημονικό κοινό, κ.α. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και ο Τεντόμας εισηγητής, μη τρελαθούμε .. Ο γείτονας που υποστήριζε ότι ήθελε σχολείο και ΟΧΙ Νομαρχία και είχε δώσει θετική ψήφο στην κατασκευή του 9ωροφου..
Αλλά νόμιζε ότι δούλευε τους κατοίκους...και στις τελευταίες Δημοτικές πήρε " καλή " σειρά από τους Δημότες...Σε αυτές που έρχονται χωρίς τον κομματικό μηχανισμό τι θα πάρει???

Χάρης.