4.17.2013

Συγκέντρωση απόψε στο Πάρκο και πορεία προς την 4η Δημοτική Κοινότητα



ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ MALL  ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ;


Με το διήμερο δράσεων στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος (30-31/3) αποδείχθηκε ότι αυτό που οραματιζόμαστε και διεκδικούμε τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής είναι εδώ και μας περιβάλλει.

Με αφορμή τη συζήτηση της 4ης Δημοτικής Κοινότητας για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου-μαμούθ, δίπλα στο ήδη τσιμεντωμένο ποτάμι του Κηφισού, νιώθουμε την ανάγκη να ακουστεί η φωνή μας και να ληφθούν σοβαρά υπ’όψιν οι ανάγκες και οι απόψεις, που αφορούν τόσο τις δικές μας ζωές, όσο και των παιδιών μας.

Γι’αυτό σας καλούμε την Τετάρτη 17/4 και ώρα 16.30
στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
(είσοδος Μοναστηρίου και Τηλεφάνους).



Ανταλλάζουμε ιδέες, συντονιζόμαστε, και περπατάμε στη γειτονιά μας, σε μια διαδρομή από το Πάρκο έως την 4η Δημοτική Κοινότητα, για να δηλώσουμε με την παρουσία μας
ότι η Ακαδημία Πλάτωνος είναι ένας φάρος παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και δείχνει έναν άλλο δρόμο.
Ανθρώπινο, ελεύθερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1775728

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φίλο ανώνυμο...

Καλό θα ήταν αν μας παρέπεμπες σε κάποιο άλλο ενημερωτικό site γιατί το συγκεκριμένο είναι σαν να μας λες να δούμε mega chanel για τα καλώς κείμενα της τρικομματικής του Μνημονίου.......
Ο συγκεκριμένος άγνωστος σε πολλούς , δεν φημίζεται για την κρίση του...και φυσικά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γιατί πρέπει και αυτός να βγάλει το ψωμί του στην Ελλάδα της ανεργίας και των μισθών Βουλγαρίας..
Εύχομαι πάντως οι επενδυτές να αναγνωρίσουν τις υπηρεσίες του.

JETA