3.15.2013

Είμαι ο μάγκας της Αίμονος



Ναι , σήμερα επιτέλους θα αποκαλυφθώ. Άργησα λίγο γιατί σκεφτόμουν αν θα έπρεπε όλη η γειτονιά να μάθει τα προτερήματά μου. Όχι μην περιμένετε να τα μάθετε όλα.
Θα μάθετε μόνο ένα , το γιατί αισθάνομαι ο πολύ μάγκας όλης της συνοικίας.
Είμαι πολύ μάγκας γιατί μπορώ και παρκάρω έχοντας θέα  δύο δημοτικά  Σχολεία και η φορτηγάρα μου περνά ωραία ακούγοντας παιδικές φωνές.
Είμαι πολύ  μάγκας γιατί μπορώ να παρκάρω την φορτηγάρα μου πάνω στο πεζοδρόμιο.
Είμαι  μάγκας γιατί αναγκάζω τις μαμάδες να προχωρούν έντρομες στην μέση του δρόμου  , γιατί απλά το πεζοδρόμιο είναι δικό μου, ανήκει στην φορτηγάρα μου.
Είμαι μάγκας γιατί έχω καταστρέψει το πεζοδρόμιο της Αίμονος από το βάρος της φορτηγάρας μου.

Είμαι μάγκας γιατί παρκάρω  ότι ώρα μου γουστάρει  , πάνω στην διάβαση  και διασκεδάζω γιατί όταν η δημοτική αστυνομία  αποφασίζει να κάνει την δουλειά της  την κάνει για τους άλλους, για  τους ανθρώπους της γειτονιάς .( εγώ ο μάγκας φεύγω πολύ πρωί και επιστρέφω το μεσημεράκι στο μόνιμο και δωρεάν παρκινγκ μου .)
Είμαι ο μάγκας της Ακαδημίας Πλάτωνα γιατί με άνεση και μέσα σε 2 λεπτά  έχω κάνει του κόσμου τις παραβάσεις. Παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο, Έκθεση πεζών σε κίνδυνο , οδήγηση σε πεζοδρόμιο , παρκάρισμα της φορτηγάρας μου σε κατοικημένη περιοχή.
Μέσα από την καρδιά μου , θα ήθελα να ευχαριστήσω την δραστήρια  δημοτική αστυνομία , που κάνει βόλτες στην Λένορμαν , χαρούμενα συζητώντας τα ευχάριστα της εποχής μας, καθώς επίσης και
Επίσης , την δραστήρια πλειοψηφία της 4ης Δημοτικής κοινότητας  , καθώς επίσης και την Πρόεδρο της , που προσπαθεί να φέρει με το κόμμα της ξένους επενδυτές  σε αυτήν την υποβαθμισμένη γειτονιά με τα σκουπίδια στους δρόμους της ,  που συνεχίζει , σαν πρόεδρος , να παραμένει τυφλή στις ανομίες και βουβή στα καλέσματα των κατοίκων.
ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΜΟΝΟΣ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και σαν ΜΑΓΚΑΣ που είναι , ο ανδρας ο πολύ βαρύς , συνεχίζει να παρκάρει , με μια διαφορά.
Τώρα έμαθε να κολλάει την φορτηγάρα του στην από παλιοσίδερα πόρτα του οικοπέδου.

Με λίγα λόγια ο τύπος , δεν σέβεται τίποτα.Τόσο αγράμματος και ξύλο απελέκητο. (Μήπως να στείλουμε την πινακίδα στην τροχαία?)
Σωτήρης.

Ανώνυμος είπε...

πως τρομοκρατεί τις μητέρες αφού έχει φύγει πολύ νωρίς και γυρνάει το μεσημέρι?ρωτάω γιατί είμαι μητέρα 2 παιδιών και δεν με φοβίζει η εικόνα ενός παρκαρισμένου φορτηγού...
και αν θυμάμαι καλά το πεζοδρόμιο είναι σπασμένο εδώ και χρόνια!
ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν παραδέχεστε ότι το πρόβλημά σας είναι το σχολείο που περιμένετε να χτιστεί στο συγκεκριμένο οικόπεδο και δεν βλέπετε να γίνετε σύντομα? μην τα βάζετε με τα εύκολα θύματα.Θα σας περάσουν για χειρότερους μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Με λιγα λογια ο τυπος,ΜΗΠΩΣ,αφηνει το φορτηγο του εκει επειδη δεν του περισσευουν λεφτα για παρκινγκ?

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ το blog σας και τόσο καιρό βρίσκω τα θέματα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο.Τώρα γιατί επιτίθεστε σ'έναν άνθρωπο με τέτοιους χαρακτηρισμούς επειδή απλά έχει φορτηγό.Αν είχε MERCEDES θα σας ενοχλούσε?